≫ 

Zvezda potvrdila da Gist ne ide u Berlin: Dvojica povratnika dobijaju šansu protiv Albe!

Računaće Gavrilović na drugi tandem umesto Gista i Perperoglua

  • 14
Derik Braun

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Berlin na utakmicu 9. kola Evrolige protiv nemačke Albe, sa kojom će igrati u utorak u 20.00.

Posle poraza od Partizana, klub je potvrdio da neće biti Džejmsa Gista, a trener Gavrilović će na raspolaganju imati Derika Brauna i Nikolu Jovanovića.

- Očekuje nas još jedna teška utakmica za čiju pripremu nemamo previše vremena. Iza nas su dva meča u kojima smo bili u igri svih 40 minuta i imali šansu da ih dobijemo, ali i velika potrošnja nakon produžetka sa ASVEL-om i produžetka i derbija koji sam po sebi nosi dodatni utrošak energije. Ponovo smo u situaciji da imamo jako malo vremena, uz to dodatno i putovanje u Nemačku, kako bi spremni dočekali utakmicu sa ekipom Albe - rekao je Gavrilović za sajt kluba.

Video: Filip Čović upropastio Zvezdi šansu da u finišu pobedi Partizan

- Naša je obaveza, bez obzira na već dve odigrane utakmice u petak i nedelju, da u svaki meč ulazimo sa željom i namerom da ga dobijemo, tako je i pred utakmicu Berlinu. Znamo kako igra ALBA, i u dobrom rasoloženju čekaju ovaj meč jer su pobedili Panatianikos u Atini. Ipak naš cilj se zna.

Pored suspendovanog Gista, nema ni Stratosa Perperoglua, a Zvezda će već 21. novembra imati novo gostovanje, Žalgirisu u Kaunasu.

Video: Pobesneli Džejms Gist baca peškir posle 5. lične greške

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    18. novembar 2019 | 14:55

    Moje pitanje je za sve... Navijač sam zvezde ali pitam i zvezdine i partizanove navijače koji komentarisu.... Mislite li da je ovaj derbi bio lep.... Pa ono je ljudi rasulo i jednog i drugog tima.... Igrali kao babe... Doveli smo strance a naša deca sede na klupi.... I šta su uradili ti stranci.... Pa sećam se Radonjica koji je bez stranaca igrao evroligu... Pa kritikovali ste Alimpijevica pa i on je bez njih igrao za razliku sad.... I Partizan je u istoj poziciji... Taj klub je izbacivao mladu decu kao na traci... Ko mu sad igra... Mrtvi Bircevica.... I još tona stranaca.... Strasno

  • Sassa

    18. novembar 2019 | 15:27

    Da bi igrači poput Gista, Peperoglua. Brauna davali maksimum moraju da budu motivisani i da imaju trenera. Sada nemaju trenera a o motivaciji da igraju sa tatinim sinom ne bih ni da govorim.

  • delija68

    18. novembar 2019 | 14:09

    A tatina junačina ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA