≫ 

Otkriveno kako je Peković uterivao strah u kosti košarkašima Minesote: Video sam zver u svlačionici!

Zek Lavin otkrio koliko se bojao bivšeg igrača i predsednika Partizana dok je s njim delio svlačionicu u NBA ligi

  • 1
Nikola Peković, Minesota Timbervulfs Foto: Profimedia

Nikola Peković je u Minesoti bio strah i trepet, a to je u intervjuu koji je dao Zeku Lavu potvrdio i njegov nekadašnji saigrač, Zek Lavin, koji sada nastupa za Čikago Bulse.

Lavin kaže da je bio prestravljen kada je jednom u svlačionici zatekao prizor Pekovića kako boksuje.

- Jednom sam ušao u svlačionicu i tamo zatekao nesvakidašnji prizor, Pek je poput zveri boksovao, obliven znojem - rekao je Lavin u intervju za ESPN, koji je nakon koledž košarke želeo da nastavi da nosi broj 14, koji je u tom trenutku pripadao Pekoviću. Međutim, nije ni pomislio da ga pita da mu ustupi broj.

NBA, zakucavanja, Zach LaVine Lavin je u Minesoti nosio broj 8, a posebno se isticao spektakularnim zakucavanjima; Foto: AP/Tanjug

- Kada sam došao sa koledža u Minesotu želeo sam nosim dres broj 14, međutim, taj broj je nosio Peković. Bio sam prestravljen od njega i nisam ni pomišljao da ga pitam da mi ustupi taj broj - rekao je Lavin.

Zanimljivu opasku na njegov komentar imao je i novinar, koji je prisustvovao zanimljivoj sceni kada je Peković u pitanju.

- Jednom sam u restoranu sedeo sa Damjanom Rudežom, a do našeg stola je sedo Peković. Nikada u životu svom nisam video da je neko naručio i pojeo toliko hrane, a bio je kao stena sačinjena od mišića, bez grama masnoće - rekao je Lav.

Video: Košarkaši Partizana napravili šutku pred Grobarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA