≫ 

Surova lekcija Simaniću: Veličković mu održao kratak čas, pa mu teatralno bacio loptu!

I iz ovakvih poteza se uči...

  • 22

Iskustvo Novice Veličkovića mnogo puta je bilo od neprocenjivog značaja Partizanu, tako je bilo i protiv Crvene zvezde u nedelju.

Boriša Simanić je na svojoj koži osetio hladnokrvnog nekadašnjeg igrača Reala, uz odličnu leđnu igru, Veličković je prišao košu, a onda laganom fintom poslao Simanića u jednu stranu, pa iz druge pozicije rutinski poentirao.

Nije se ipak na tome zaustavio, već je loptu sačekao po izlasku iz obruča, pa je teatralno bacio u ruke Simaniću.

Bila je to mala psihološka pobeda za Novicu, koja je kasnije najavila i trijumf za bodove protiv crveno-belih. Kako je taj napad izgledao, možete pogledati u vrhu teksta.

Video: Da li je Gavrilović zasmetao Pejdžu u poslednjem napadu Partizana?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobi

    18. novembar 2019 | 14:52

    Niste napisali da je posle ovoga borisa gazio aut liniju dok je izvodio, i morao je odma na klupu jer decko nije znao gde se nalazi, Novica mu dao besplatne casove

  • Ckm

    18. novembar 2019 | 15:38

    Kako god, neverovatno je da Borisa ode na klupu i ne dobije sansu ponovo. Pa kako ce da postane igrac ako ne nauci ovde i ovako?? Koliko se ovo tolerise strancima?? Gist suspendovan...pogodice ga to mnogo, koja glupost. Pa ko ce da igra sutra ako ga suspenduju zbog jedne lose utakmice.

  • Hogar

    18. novembar 2019 | 16:19

    Ovo nije ništa teatra o, to se zove, pradaja finte. Mali ako je pametan, naučite. Naravno od velikih se uči. Samo ste zaboravili da pustite nastavak. Mali je nakon ovoga bio pogubljen i sa loptom ušao u teren.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA