Hrvatica uživa u Teodosićevoj magiji: Uvek idem na mečeve Virtusa

Begićeva je predvodnik nove generacija košarkašica Hrvatske

  • 0
Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović, .fiba.basketball

Reprezentativka Hrvatske i košarkašica Hrvatske, Ana-Marija Begić sa nacionalnim timom upisala je dve uvodne pobede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021. godine, nad Letonijom i Nemačkom.

Ostvareni rezultat bo je povod da Večernji list, prenese impresije jedne od najboljih mladih košarkašica te zemlje.

- Iskreno, malo je ko očekivao da ćemo imati dve pobede na startu kvalifikacija. Mi smo uoči prve utakmice u Letoniji rekle da idemo da damo sve od sebe pa kako ispadne. Verujte mi da smo na kraju prijatno iznenađene kako je sve prošlo.

Ana-Marija je u prvom meču imala dabl-dabl učinak od 13 koševa i isto toliko skokova, a na drugom 11 koševa. Trenutno nastupa za Bolonju i ističe da uživa u igrama srpskog košarkaša Miloša Teodosića.

- Odlično. To je grad košarke. Imaju dva muška prvoligaša – Segafredo Virtus i Pompea Fortitudo. Meni je puno draži Virtus i zaista je zadovoljstvo gledati uživo Miloša Teodosića. Kada imam slobodnog vremena, obavezno idem na mušku utakmicu gde je luda atmosfera i puna dvorana. Na našim utakmicama puno je manje publike, ali to je normalno u Italiji. Tamo ženska košarka nije ni približno popularna kao muška – istaknula je hrvatksa košarkašica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA