≫ 

Rekord karijere Bogdana Bogdanovića: Srbin izbombardovao Finiks trojkama, Bjelica takođe odličan!

Srpski reprezentativac je ubacio čak 7 trojki na meču i bio je bitan faktor za četvrtu pobedu zaredom Kingsa

  • 14
Bogdan Bogdanović Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Sakramenta pobedili su Feniks rezultatom 120:116, a u četvrtom trijumf u poslednjih pet utakmica fenomenalan je bio Bogdan Bogdanović, koji je ostvario rekord karijere u NBA

Bogdanović je duel sa ekipom iz Arizone završio sa 31 poenom, uz 78 odsto šuta iz igre - 4-5 za dva, 7-9 za tri i nedostajala mu je jedna trojka da izjednači svoj rekord van linije 7,24 metra!

Bogdan je imao još 4 skoka, 7 asistencija, 3 ukradene i 6 izgubljenih lopti za 36 minuta na terenu. Na žalost meč je završio pre vremena zbog povrede, a još nema informacija koliko je ozbiljna.

Najbolji strelac Mundobasketa je pokazao konačno svoj raskošan talenat pošto je 18 poena dao u prvom poluvremenu meča i bio je bitna karika za pobedu Kingsa.

Nemanja Bjelica, koji je za 30 minuta zabeležio 17 poena (7-12 iz igre, 3-5 za tri), 8 skokova, po jednu ukradenu loptu i blokadu i 2 izgubljene lopte.

Osim njih istakli su se kod Sakramenta Holms sa 20 poena i 15 skokova, Herison Barns sa 15, Badi Hild sa 12 i Kori Džozef sa 6 poena i 14 asistencija.

Bogdan Bogdanović Foto: AP/Tanjug

Marko Gudurić i Memfis Grizlis ugostili su vrlo oslabljeni Golden Stejt koji je posle sedam uzastopnih poraza vrlo lako trijumfovao, a konačnih 114:95 to baš i ne pokazuju dovoljno. Naš reprezentativac nije uspeo da se upiše u strelce na ovom meču za šest minuta na parketu.

NBA Rezultati

Memfis - Golden Stejt 114:95

Nju Orleans - Portland 115:104

Sakramento - Finiks 120 :116

LA Lejkers - Oklahoma 112:107

Video: Majstorije Bogdanovića i Bjelice donele pobedu Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk

    20. novembar 2019 | 08:04

    Sta reci cija skola jednom reci majstor svog zanata..

  • Ph neutralna

    20. novembar 2019 | 10:11

    Jel moguce da nijedan clanak o uspehu ili neuspehu nekog naseg sportiste, ne moze da prodje bez svojatanja, svadje i ostalih odvratnih stvari koje vi navijaci crnih i crveno belih radite. Shvatite vec jednom da ste bukvalno isti, licite jedni na druge, jedna boja razlike. A rivalitet vam je toliko nezdrav da nista dobro nije doneo. Ni reprezentaciji, ni Srbiji uopste. Rivalitet koji je doneo samo lose, vama a i Srbiji. Los primer dajete deci, a ona su vec na losem putu. Bijete se, pljujete, psujete... neretko i ubijate. Sad se lepo slozite i oko toga pa izlupajte minuse, nije me briga. Nadam se da ce neko od vas vatrenih pristalicada odgovori adekvatno, a ne da bezite ko kukavice.

  • srpkinja

    20. novembar 2019 | 09:18

    Svaka cast i na Svetskom prvenstvu se borio za Srbiju najbolje od svih. Svaku srecu i uspeh mu zelim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA