Pero Antić poslao poruku Zvezdi, pa prozvao Bogdana: Ma, Grobar, ne gledam NBA...

Pero Antić je još u svlačionici Fenera bio zadužen za atmosferu i prozivke na račun Bogija, kog gleda kao mlađeg brata. Ni ovaj put nije propustio priliku da ga "pecne"...

  • 2

Video: Pero Antić poslao poruku Zvezdi, pa prozvao Bogdana Bogdanovića

Pero Antić utorak je iskoristio za druženje sa Markom Kešeljem i prijateljima iz humanitarne organizacije "Srbi za Srbe", koja je predala ključeve novog doma porodici Savić u Koretištu kraj Gnjilana.

Kešelj je bio promoter humanitarne akcije i organizator donatorske večere kako bi se napravio novi dom 10-članoj porodici Savić, a Antiću nije bilo teško da "skokne" iz Skoplja makar na pola sata, kako bi se video sa Markom i doprinese akciji, u kojoj je naročito obradovao mališane i navijače Crvene zvezde, sa kojima se fotografisao.

Marko Kešelj, Srbi za Srbe, Koretište

Foto: Telegraf.rs

Sada je na novoj funkciji kao predsednik KS Severne Makedonije, što je zatim za Telegraf u svom maniru prokomentarisao.

- Igračka penzija, ali radno je, sada se ustaje u osam i ide na posao, vratio sam se u košarku, ali teren mi nedostaje, nedostaje mi taj adrenalin, nedostaju mi navijači. Ali privikneš se.

Sada je više direktorski?

- Ma koji direktorski! Ako gledamo tako na sport, na funkciju, fotelje, nigde nećemo otići. Treba da radimo svi  što možemo i koliko smo kompetentni, moj deo je da se pomogne kroz konekcije, uslove i te stvari. 

Marko Kešelj, Srbi za Srbe, Koretište

Foto: Telegraf.rs

Ovaj put si iskoristio priliku i da se pridružiš humanitarnoj akciji?

- Bio sam nekoliko puta kada je to organizovao Kešo, i drugi naravno, i organizacija Srbi za Srbe. Hteo sam lično da se uverim, da vidim kako je to i šta je, kako rade. Pričao mi je Kešelj o tome, ali ovo je verovatno. Mogu samo da dobiju podršku od mene i nadam se da će se što više ljudi priključiti ovome, ovom prilikom apelujem za to.  Nema ništa lepše od toga da pomogneš.

Kako gledaš na trenutnu situaciju u Crvenoj zvezdi?

- Optimistički, sezona je duga i Zvezda uvek cilja na najveće trofeje. Nema veze što su derbi izgubili, takva je situacija, duga je sezona i treba na sve optimistički gledati. Duga je sezona i Zvezda ima odličan tim, igra najkvalitetniju ligu... Sigurno ćemo se na kraju radovati. 

Za kraj, pitali smo Antića da prokomentariše i partije prijatelja u NBA ligi, poput Luke Dončića i Bogdana Bogdanovića koji dominiraju u poslednje vreme, ali se i to brzo pretvorilo u šalu.

- Ma Grobar, Grobar - rekao je Antić sa prijateljem i nekadašnjim saigračem iz Fenerbahčea, a zatim ga je i Marko Kešelj prekinuo prozivkom.

- 'Ajde, bre... Vidiš... Ma ne gledam NBA, gledam utakmice u Evropi - zaključio je Pero, a kako je to izgledalo, možete pogledati u vrhu teksta.

Video: Marko Kešelj predao ključeve nove kuće za 10-članu porodicu na Kosovu

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA