Gavrilović još nije odredio tim za Žalgiris: Znam šta nas čeka tamo, a to znači samo jedno!

Trener Zvezde smatra da će Litvanci biti posebno motivisani da prekinu seriju od tri vezana poraza, kao i da njegov tim mora da ima spreman odgovor

  • 16
Andrija Gavrilović Foto: Marko Jovanović

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović kaže da ekipa mora spremno da dočeka susret sa Žalgirisom u 10. kolu Evrolige.

Crveno-beli posle poraza od Albe u Berlinu u četvrtak gostuju litvanskoj ekipi od 19 sati.

- Naredna utakmica još jedna teška, dolazi nam ponovo u vrlo kratkom roku nakon novog putovanja i to protiv ekipe koja takođe ulazi u ovaj meč nakon tri uzastopna poraza u Evroligi. To znači samo jedno, moramo da budemo spremni i da odgovorimo na terenu na njihovu reakciju, jer će Žalgiris izaći sa ogromnim motivom i energijom na teren - rekao je Gavrilović za klupski sajt.

On je dodao da crveno-beli moraju da pronađu rezerve i da odigraju dobru utakmicu.

- U protokolu nam je 14 igrača, očekuje nas trening večeras nakon još jednog dugog puta, i nakon njega ćemo da odredimo sa kojim snagama ćemo izaći na teren u Kaunasu - rekao je Gavrilović, koji ni na ovom susretu neće moći da računa Džejmsa Gista i Stratosa Perperoglua.

Kapiten Branko Lazić kaže da će rival imati motiv posle poraza od Panatinaikosa.

Branko Lazić Branko Lazić; Foto: Marko Jovanović

- Sledeći protivnik je ekipa Žalgirisa, ekipa koja je zamalo napravila veliki preokret protiv Panatianikosa u utorak uveče. Sigurno da imaju veliki motiv i veliku energiju i želju da prekinu niz od tri poraza, uz to igraju na svom terenu i u ovako kratkom roku to je prednost koja nije mala. Znamo odakle nam preti opasnost, ekipa ima dosta igrača iz prethodne sezone, imaju odličnu atmosferu u hali, ali sve će biti mnogo lakše ako budemo čvrsti i bez padova u igri - rekao je Lazić.

Video: Trener Zvezde odmah dočekan neugodnim pitanjem novinara posle poraza od Barse

(Telegraf.rs9

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    20. novembar 2019 | 12:50

    Gavro znamo i mi sta nas ceka tamo,bunar u kojem se vec nalazimo

  • Delija sever

    20. novembar 2019 | 15:00

    Bicemo ekipa sa najmanje pobeda u evroligi ikada!Uvaljene ogromne pare u isluzene igrace koji su odigrali par utakmica na svezinu,uzeli keš na ruke i sada se vucaraju kao rage!

  • Maxa

    20. novembar 2019 | 14:11

    Pakuj se brate mani se utakmica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA