Miško Ražnatović za Telegraf otkrio šta je najveća predost Kokoškova kao selekora Srbije!

Nije u pitanju samo zlato sa reprezentacijom Slovenije

  • 2
Miško Ražnatović

Foto: Nikola Tomić

Miško Ražnatović, poznati košarkaški menadžer, prokomentarisao je izbog Igora Kokoškova za novog selektora reprezentacije Srbije.

Ražnatović je za Telegraf, na poluvremenu meča između Partizana i Ritasa u Evrokupu, istakao da je odluka čelnika KSS najbolja moguća. Zatim se osvrnuo na to šta donosi dolazak Kokoškova.

- Donosi mnogo. To je jedini trener sa naših prostora koji je u NBA ligi dugo vremena. S druge strane, polovina sadašnje reprezentacije igra tamo, tako da je jako dobro da ima iskustva sa treniranjem i ophođenjem sa tim igračima. To mu je najveća prednost, takođe i to što je postigao ogroman uspeh sa reprezentacijom Slovenije na EP. Dakle, i u tom turnirskom takmičenju je pokazao svoje kvalitete - rekao je Ražnatović i dodao:

- Svakako da je Kokoškov miks te evropske i NBA košarke. Ja ga poznajem još od ranog detinjstva i smatram da je idealan. Nisam uopšte očekivao da je tako nešto moguće i da će se administrativne prepreke sa NBA ligom uspešno otkloniti. Sada možemo mirno da spavamo. Ono što je moglo najbolje da se uradi, urađeno je. Sada, da li će to biti dovoljno videćemo.

Podsetimo, Kokoškov je u sredu zvanično postao selektor Orlova nakon što je dobio dozvolu čelnika Sakramento Kingsa, gde je radio kao pomoćni trener.

O Kokoškovu je u superlativu govorio i Darko Miličić, nekadašnji NBA košarkaš, a njegovu izjavu za Telegraf možete protčitati >>> OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo se slihtaj zalizani

    20. novembar 2019 | 22:13

    Nece ti on uzeti tvoje igrace koje zastupas i guras u reprezentaciju!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA