Jaramaz: Zašto ne u Evroligu i kroz ABA i kroz Evrokup? Gordić: Ne bi trebalo razgovarati o tome!

Bekovi crno-belih odgovarali na pitanja novinara posle meča sa Ritasom

  • 10
Ognjen Jaramaz, KK Partizan Foto: MN Press

Uspeli su košarkaši Partizana da pobede Ritas u 8. kolu Evrokupa i na taj način obezbede plasman u drugu fazu drugog po rangu košarkaškog takmičenja!

Jedan od junaka, akneko uopšte može da se izdvoji, bio je i Ognjen Jaramaz koji je meč završio sa 14 poena.  Zablistao je u drugom poluvremenu nakon što je prvo ''prespavao''.

- U drugom delu sam dosta emotivno reagovao u pojedinim trenucima, jer sam u prvom poluvremenu bio van ritma. Osećao sam da timu nedostaje moja energija. A zaista sam želeo da doprinesem pobedi, Mislim da sam uspeo u drugom poluvremenu - rekao je Jaramaz.

Na pitanje da li bi više voleo da partizan učešće u Evroligi obezbedi preko ABA lige ili Evrkupa, Jaramaz je rekao:

- Videćemo. zašto ne i jedno i drugo. I kroz Aba ligu i kroz Evrokup. To bi bilo najlepše.

Svoje viđenje meča dao je i plejmejker Nemanja Gordić koji je utakmicu završio sa sedam poena.

- Ovo je za nas bila praktično kvalifikaciona utakmica. Drago mi je što smo uspeli da dobijemo i obezbedimo prolaz dalje. Drago mi mje da je ekipa pokazala karakter i u dve poslednje utakmice ostvarila dve bitne pobede. Ali, sezona je duga! Dešavaće se i pobede i porazi.

O eventualnom plasmanu u Evroligu kroz Evrokup, Gordić je dodao:

- Rano je da se priča o ulasku u Evroligu kroz Evrokup. Ne bi trebalo ni razgovarati o tome. Idemo utakmicu po utakmicu. Najpre da završimo još ove dve utakmice, pa da se fokusiramo na drugu fazu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    20. novembar 2019 | 23:56

    Jaramaz covece, vezbaj ta slobodna bacanja. Koncentracija ti je uzasno losa, poradi na tome. Imas vrhunski potencijal, iskoristi ga.

  • Znamo vas

    21. novembar 2019 | 09:00

    Kakva evroliga pa vi no neznate sta je to.Sa sekacem limarom I kikirikijem , dobar Vic.Bolje okopavajte kucu cveca iznad JNA.

  • Qwerty

    21. novembar 2019 | 01:25

    100 svetlosnih godina ste daleko od evrolige! U evrokupu kad vas oprasi neka iole dobra ekipa bice vam rasulo,vratice vas na fabricka podesavanja gde vam je i mesto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA