Pešić ponizio Fener, Željko promenio taktiku u grmljavini na igrače: Smem li da vas zamolim...

Opet je besan bio Obradović, ali se poslužio ironijom

  • 0
Željko Obradović

Foto: Twitter.com

Košarkaši Barselone nadigrali su Fenerbahče sa 89:63 u Evroligi u 9. kolu, što je novi žestoki udarac za tursku ekipu.

Deluje kao Željko Obradović više ni ne zna šta da učini kako bi probudio ekipu iz duboke letargije, na prošloj utakmici je grmeo i psovao Datomea i Mahmutoglua, sada je video da ni to ne pomaže, pa je bio ironičan na jednom tajm-autu.

 

- OK, izvinite što vam se obraćam ovako, ali smem li uopšte da vas zamolim da igrate malo odbranu? Smem li da vas zamolim da igrate malo odbranu - bio je početak obraćanja, što dovoljno govori o trenutnoj situaciji u ekipi.

 

Sa druge strane, Barsa je žestoko reagovala na poraz od Reala, već u prvoj deonici je došla do dvocifrene razlike, koja je potom bivala sve veća i veća.

U poslednji period igre je Barselona ušla sa +27 i dugo nije nameravala da ga ispusti, pa ni na kraju, Fener nije imao snage za nešto časniji poraz.

Higins je dominirao sa 22 poena, 12 je ubacio Abrines, na drugoj strani je Lovernj bio najefikasniji sa 12 poena, osam je ubacio Mahmutoglu, šest špena i šest skokova je imao Štimac za devet minuta, Nikola Kalinić je došao do dva poena i tri skoka, ali je imao i tri izgubljene lopte za 16 minuta.

Nije se proslavio ni kum Željka Obradovića, Dimitris Itudis. Sa ekipom CSKA je izgubio kao gost Baskonije sa 80:70, Šengelija je bio raspoložen sa 22 poena i šest skokova, parirali su mu Džejms i Strelnijeks sa po 17.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA