≫ 

Nije umor, a ni povreda: Đorđević objasnio zašto je zakucao Tea na klupu posle 19 poena za 15 minuta

Neobičan potez

  • 4
Miloš Teodosić

Foto: Youtube.com

Aleksandar Đorđević, trener Virtusa, objasnio je zašto Miloš Teodosić nije igrao u drugom poluvremenu meča protiv Andore.

Teodosić je u prvom poluvremenu ubacio 19 poena za 14 minuta, imao je još četiri asistencije i tri skoka, ali nije ulazio u nastavku. Virtus je izgubio sa 93:79, pa je mnoge zanimalo zašto Miloš nije nastupio i nastavio sjajan ritam.

- Čestitam Andori, imali su sjajan start, energiju i agresivnost. Teodosić je odigrao sjajno prvo poluvreme, u drugom smo igrali bez njega jer je to bila moja odluka kako bih dobio odgovor od drugih igrača. Igrali smo dobro u 3, predali se u 4. deonici - rekao je Đorđević.

Bila je jasna razlika u energiji dve ekipe, košarka je igra za inteligentne, blo je važno organizovati poslednje minute i sačuvati razliku u poenima, ona je u takmičenju poput Evrokupa uvek važna.

Teo je igrao 14 minuta i 50 sekundi, a zanimljivo je da je ostao najefikasniji! Gejns je imao 18 poena, naš Stefan Marković pet asistencija i šest poena za 28 minuta.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sms1010

    21. novembar 2019 | 09:42

    Opet ovaj filozof ,filozofira i pravi se pametan. Kao npr sa Jokicem najboljom peticom na svetu i to svii vide,ne on mu igrao 4.zato smo i pukli.

  • Eki

    21. novembar 2019 | 00:48

    Veze ti nemas...

  • Cc

    21. novembar 2019 | 13:01

    Eto zasto smo mi ispali zbog tvojih cudnih odluka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA