≫ 

Jokić uništio Hardena i Vestbruka: Srpski buldožer sa 27 poena zaustavio Hjustonov drim tim! (VIDEO)

Centar naše reprezentacije odigrao novu maestralnu partiju

  • 5
Nikola Jokić, Denver Nagets, Hjuston Rokets Foto: AP/Tanjug

Nikola Jokić je ponovo odigrao meč za pamćenje, pošto je bio najbolji igrač utakmice u pobedi njegovog Denvera nad Hjustonom od 105:95.

Jokić je za 32 minuta na parketu postigao 27 poena i imao 12 skokova, ali je bio sjajan i u odbrani, koju je odigrao čitav tim Nagetsa, čime je dao doprinos u neutralisanju najvećih zvezda Hjustona - Džejmsa Hardena i Rasela Vestbruka.

Harden je ubacio 27 poena, dok je Vestbruk postigao dva manje, ali to nije bilo dovoljno protiv raspoloženijeg tima Majla Melouna, koji ga je nakon meča pohvalio ne samo zbog 27 poena, već je posebno istakao njegovu defanzivu.

Jokić je bio odličan u šutu iz igre (12 od 19), dok je za tri poena imao 50 odsto (2 od 4). Nezaustavljiv je bio pod košem, a takođe je, kada je bilo potrebno, kažnjavao odbranu Hjustona trojkama.

Pored Jokića, u timu Denvera istakli su se Vil Barton sa 15, Pol Milsap sa 11 i Geri Heris i Džamal Mari sa po 10 poena.

Nikola Jokić, Denver Nagets, Hjuston Rokets Džejms Harden beži iz reketa pored Nikole Jokića; Foto: AP/Tanjug

Denver je imao potpunu kontrolu meča i osim jednog perioda u prvoj četvrtini, sve vreme je bio u prednosti, a maksimalna je u jednom momentu iznosila 18 poena.

Atmosfera u hali bila je naelektirsana kao da se igra plej-of meč, a publika je Jokiću i saigračima dala krila da sruše jednog od najvećih konkurenata na zapadu.

Ovo je Denveru bila 9 pobeda od starta sezone i nalazi se na trećem mestu na tabeli zapadne konferencije NBA lige, tik ispod Lejkersa i Hjustona, koji je doživeo prvi poraz posle osam vezanih pobeda, a ukupno treći od početka sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    21. novembar 2019 | 07:50

    BOG!

  • Srbin iz Srbije

    21. novembar 2019 | 10:30

    Nikola Jokić je naš najbolji igrač i to ubedljivo!

  • Ja

    21. novembar 2019 | 12:37

    Denver ce biti prvak jer igraju bas timsku kosarku, cak se i Barton dosta popravio, sacuvali su ceo tim i jos im stigao Grant koji je jako dobar. Sve ostale ekipe imaju po dva divljaka koji sami uzimaju suteve a ovi igraju kao tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA