≫ 

Jokićev lakat u glavu Hardena, pa brutalna izjava: Morali smo da ga uplašimo, da ga "zamrznemo"

Center Denvera bio je presrećan zbog pobede nad Roketsima

  • 1
Nikola Jokić

Foto: AP/Tanjug

Nikola Jokić je odigrao maestralnu partiju u pobedi Denvera nad Hjustonom od 105:95, i potpuno je sa saigračima neutralisao Džejmsa Hardena i Rasela Vestbruka, najveće zvezde Rokitsa.

Pored 27 poena i sjajne igre u napadu, Jokić je dao odličan doprinos u odbrani, što je i on sam apostrofirao.

- Imali smo nekoliko grešaka, ali imali smo hrabrost, bila je to dobra odbrambena noć za nas - rekao je Jokić posle meča, a zatim se osvrnuo na protivnike.

- Oni su veoma dobri igrači, imaju sjajne šutere i visoke igrače koji hvataju sve i zakucavaju, odlični su u ofanzivnom skoku. Harden igra fenomenalno u poslednjih 8 utakmica, Rasel igra odlično u poslednje vreme, ali mi smo uspeli - istakao je Jokić, koji je naglasio da Hjustonov stil igre ne odgovara Denveru.

- Pobedili smo ih jednom prošle godine, pre toga ih nismo pobedili dve godine. Oni su težak protivnik, igraju specifičnim stilom, koji nam je neugodan.

Usledilo je pitanje za neverovatnoh Džejmsa Hardena, koji je postigao 27 poena, što je njegov drugi najlošiji učinak od starta sezone.

- To je ludo, momak je postigao 27 poena i to je loše. Mi znamo da će on da postiže poene i da bude agresivan, ali mi smo se potrudili da mu otežamo, da budemo kompetitivni, da ga na neki način uplašimo i zaledimo, da izgleda drugačije na terenu - bio je odgovor Jokića za Hardena koji je osetio lakat srpskog košarkaša, što su reporteri zabeležili.

Jokić se na kraju našalio na račun svog učinka, rekavši da je njegovih 27 poena došlo tiho i neprimetno.

- Bilo je veoma tiho, ne sećam se tačno, pogodio sam dve trojke imao sam nekoliko ofanzivnih skokova, ovo je bilo mirnih 27 poena.

Pogledajte Jokićeve poene:

NBA rezultati:

Filadelfija - Njujork 109:104

Vašington - San Antonio 138:132

Atlanta - Milvoki 127:135

Bruklin - Šarlot 101:91

Dalas - Golden Stejt 142:94

Majami - Klivlend 124:100

Toronto - Orlando 113:97

Čikago - Detroit 109:89

Minesota - Juta 95:103

Denver - Hjuston 105:95

LA Klipers - Boston 107:104 (pp)

Večeras (20.45) u Milanu se igra duel Armani - Efes, što je ujedno i borba za prvo mesto u Evroligi jer ova dva tim imaju isti skor (7-2)  i uz Barselonu se nalaze na čelu tabele. Kec je 1,80, a pobeda Efesa nosi kvotu 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Armani - Efes

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade 6

    21. novembar 2019 | 14:43

    To Nikola Srbine 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸😁🇷🇸🙏❤️👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA