≫ 

Pogledajte hit reakciju navijačice Žalgirisa posle pobedničkog koša Brauna!

Nije mogla da veruje šta se desilo u samoj završnici meča

  • 7

Crvena zvezda je savladala Žalgiris na gostovanju u Kaunasu sa 61:59 i tako prekinula niz od tri uzastopna poraza u Evroligi.

Najzaslužniji za trijumf bio je Lorenco Braun, koji je pogodio šut za pobedu 15 sekundi pre kraja. Plejmejker Zvezde je najpre uhvatio loptu u napadu posle promašaja Dženkinsa, a zatim je posle sjajnog floutera doneo crveno-belima kapitalnu prednost, koja je bila dovoljna za pobedu.

Tada je kamera prikazala jednu atraktivnu navijačicu Žalgirisa koja je u neverici posmatrala šta se dešava sa rukom na čelu i klimajući glavu tako da gestikulira da ne može da veruje šta se desilo.

Pogledajte i sami u snimku na početku teksta.

Pogledajte i sve poteze koji su obeležili pobedu Zvezde:

Partizan danas (18.00) dočekuje Javor, ali će mislima sigurno biti u Holandiji, gde će sledeće nedelje biti ključnu bitku za evropsko proleće. I pored toga, veliki je favorit, a kvota da će savladati Ivanjičane bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Javor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA