Veliki Zvezdaš pomerio košarkaše iz Arene u halu Pionir

Crveno-beli će meč 11. kola Evrolige protiv Valensije igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić"

  • 10

Meč je Zvezde i Valensije zakazan za naredni četvrtak 28 novemvra, a crveno-beli, koji su planirali da ove sezone utakmice na domaćem terenu igraju u Štark Areni, moraće opet da se sele.

Zbog zauzetosti najveće dvorane na Balakanu najverovatnije će Valensiju dočekati u Pioniru. Razlog je koncert Zdravka Ćolića, koji je zakazan za petak 29 novembra i subotu 30.

U Areni se postavlja glamorozna bina, koncert Zdravka Čolića zahteva obimnu organizaciju. Inače, sam Čola je veliki Zvezdaš i on bi sigurno i pristao da se pomeri koncert ta kasnije, ali nije do njega.

Skoplje, Zdravko Čolić koncert

Foto: ATA Images

- Kao mali sam navijao za Partizan. Otac mi je bio policajac, pa je takvo fudbalsko opredeljenje bilo normalno. Kasnije smo svi u Sarajevu navijali za Željezničar, a ne za Sarajevo.

- Međutim, veliki uspesi, Kup šampiona i svetska titula 1991. godine, približili su moje društvo i mene, i ne samo nas na ovim prostorima, Crvenoj zvezdi. To je ostalo, evo, do danas - ispričao je jednom Zdravko Čolić za "Alo! Sprint".

Video: Zvezda srušila Žalgiris: Ovo su najbolji momenti sa utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA