≫ 

Bivši košarkaš Partizana je živ i zdrav: Lažna vest o smrti Palasija obišla svet

Amerikanac poreklom sa Belizea je dobro

  • 4
Milton Palasio KK Partizan Foto: MN Press

Američki mediji objavili su vest po kojoj je bivši košarkaš Partizana Milton Palasio poginuo u saobraćajnoj nesreći u Torontu. Međutim, prema najnovijim informacijama on je živ i normalno se bavi trenerskim poslom. 

Ranije danas,  portal CBTV, je preneo da je  Palasio tokom četvrtka doživeo saobraćajnu nesreću kada je vozač Honde naleteo na Palasija usled otkazivanja kočnica na vozilu, kao i to dda je košarkaš u relativno kratkom vremenu prebačen u bolnicu, ali da su povrede bile fatalne po nekadašnjeg košarkaša kojem je Partizan bio prvi klub posle sedmogodišnje NBA karijere.

Ova informacija obišala je svet i potresla brojne kolege košarkaša, ali nije tačna jer je potvrđeno da je košarkaš živ i zdrav. Milt Palasio trenutno radi u razvojnom timu Bruklina kao trener i normalno obavlja svoj posao.

Da podsetimo, Palasio je posle studija na Midlandu i Kolorado Stejt Koledžu počeo NBA karijeru 1999. godine u dresz Vankuver Grizlija, a tokom karijere nastupao je za Boston, Finiks, Klivlend, Toronto, Jutu, a Partizan je bio njegov prvi evropski klub za koji je nastupao.

Posle crno-beih igrao je još za Kavalu, Kahu Laboral, da bi 2013. godine završio karijeru u dresu Ritasa. Sa pArtizanom je osvojio titulu šampiona Srbije 2008. godine, kao i ABA ligu i Kup adivoja Koraća iste godine, dok je sa Kahom Laboral osvojio titulu prvaka Španije 2010. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule Vujosevic

    22. novembar 2019 | 19:28

    Mi smo ga zvali Milutin Palasio, razbijao je čovek, kad krene niko ne moze da ga zaustavi. Sila igrač

  • Ckm

    22. novembar 2019 | 19:52

    Palasio i Pekmen, jedno fer sudjenje protiv Kahe im je trebalo za F4. Genijalan tim te 2008. Videlo se tada da se pravi sistem za Pariz 2010.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA