≫ 

Trener Budućnosti: Ako se budemo bavili Zvezdom i Partizanom, neće biti dobro

Strateg Podgoričana ne želi euforiju

  • 5
petar mijović Foto: Budućnost VOLI

Petar Mijović, trener Budućnosti, uprkos velikoj pobedi nad Partizano i ostanku ekipe na čelu tabele ABA, nije veličao trijumf u derbiju osmog kola ABA lige.

- Rekao samo momcima - ovo je pobeda nad jakim timom, ali jednako važna kao protiv bilo kog rivala - kazao je Mijovićm prenose Vijesti.me.

Dva tima odigrala su izuzetno "tvrd" i težak meč, neizvestan, borben, sa mnogo promašaja i napadačkih grešaka.

- Izuzetno težak meč, ali to smo očekivali i pripremali se. Posebno specifične pripreme traži meč sa Partizanom. Bili smo na startu mekani na Veličkoviću i Zagorcu, bili smo dosta stegnuti u napadu, kada je Bamfort napravio brzo dva faula. Nismo bili ni čvrsti, a nismo našli rešenje za njihovu čvrstinu. U nastavku smo igrali odbranu jedan na jedan i imali defanzivan skok možda i najbolji u sezoni. Kada smo imali kontrolu, ušli smo brzopleto u napade, ali smo ostali stabilni u defanzivi. Priveli smo utakmicu kraju protiv izuzetnog tima, koji je kontrolisao rezultat 25 minuta - kazao je Mijović.

Foto: ABA liga / Buducnost VOLI

Budućnost sadas ima dve pobede više od Partizana, što se u "tesnoj" borbi do kraja sezone može pokazati presudnim za plasman pred plej-of.

- Ako se budemo bavili Zvedom i Partizanom, neće biti dobro. Tu su Cedevita Olimpija, Primorska... Gledamo samo kako da se spremimo za naredni meč. Olakšali smo malo posao i ništa više - rekao je Mijović.

Mijović i dalje nosi etiketu "privremenog rešenja", njegov status još nije precizno definisan, ali to ga ne opterećuje.

- I da potpišem ugovor na pet godina, čeka me naredna utakmica. Ja sam dobio priznanje i čast da vodim ovu grupu momaka, i ja se trudim da radim najbolje što mogu - kazao je Mijović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    24. novembar 2019 | 21:22

    Sve utakmice dobijate u Podgorici na silu i uz potplacivanje sudija koji sve utakmice Zvezde i Partizana kao i jos nekih jakih klubova sudi jedan te isti koji je dobro placen od strane Mila. Treba se izaci iz ove lige i videti ih onda da li ce opstati.

  • Milan

    24. novembar 2019 | 21:21

    Onaj ko se bavi fmp-om stvarno nema zivot.

  • Dabome

    24. novembar 2019 | 21:04

    Kako ste sudije istrenirali protivSrpskih klubova alal vam vera!!!Vidi se u Evro kupu kolko su dobri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA