≫ 

Jokićeva magija je potez večeri u NBA, Bogdanov alej-up u Top 5

Srpski košarkaši Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović našli su svoje mesto među pet najboljih poteza večeri u NBA ligi

  • 1

Foto: Printscreen Youtube

Jokić je još jednom pokazao svoju dodavačku magiju koja ga je postavila na prvo mesto liste. On je u pobedi Denver Nagetsa nad Finiks Sansima 116:104 sredinom druge četvrtine dobio loptu pod košem, video da mu sa strane utrčava Geri Heris i bez mnogo dvoumljenja asistirao iz prve i bez gledanja.

Heris je zakucao, a Denver je tim košem prišao na 46:44. Jokić je do kraja upisao samo osam poena uz 13 skokova i pet asistencija, ali njegova ekipa nastavlja da pobeđuje.

Sakramento Kingsi su pobedili Vašington Vizardse 113:106, Bogdanović je ubacio 21 poen, ali nijedan od tih poena nije bio atraktivan kao jedna od četiri asistencije u tranziciji za Rišona Holmsa.

Bogdan je u trku van linije trojke bacio loptu za Holmsa koji je prikucao u obruč za peto mesto liste. Na četvrtom mestu liste se našao centar Klipersa Montrezl Herel jednom blokadom, na trećem je Luka Dončić alej-upom za Kristapsa Porzingisa, dok je drugi Keli Ubre Džunior moćnim zakucavanjem preko Mejsona Plamlija iz Denvera.

Video: Nikola Jokić i ceo tim Denvera razvukli fudbalicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA