≫ 

Ovo je "sporni" koš Zvezde zbog kojeg je trener Mornara planuo: Čović asistira, Odžo polaže za kraj

Momenat na 8 sekundi pre kraja susreta

  • 11

Kraj susreta i poraz Mornara od Crvene zvezde u Pioniru u 8. kolu ABA lige obeležio je pogodak Odža zbog kojeg se trener Barana Mihajlo Pavićević razbesneo na konferenciji

Naime, poslednji napad imali su crveno-beli, koji su rešeni da dođu do još ubedljivije pobede igrali meč do kraja. Pogodak je na asistenciju Filipa Čovića postigao Majkl Odžo, a, bez obzira na činjenicu da je još vremena do kraja bilo, strateg gostiju "planuo" je na konferenciji i dodao da nije očekivao tako nešto od kluba koji je uvek prijatlejski dočekan u baru.

Poslednji napad zvezde koji je "razbesneo " Pavićevića možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    25. novembar 2019 | 21:13

    Bio sam na utakmici, Šakota je pokazao Čoviću da rukama da je kraj i da ne igra a publika je tražila akciju a ne igra se zadnji napad ako je manje od 20 sekundi a ovde je bilo 28 sec, smešna reakcija trenera uz svo poštovanje Mikija kao trenera i čoveka

  • Ja...RS

    25. novembar 2019 | 22:24

    Kad vec pustate snimak trebali ste da pustite cijeli napad da se vidi koliko je ostalo vremena do kraja a ne zadnjih desetak sekundi, samo trazite kavgu bzv.

  • DS

    25. novembar 2019 | 23:15

    Ne vidim nista sporno. Ko gubi ima pravo da se ljuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA