≫ 

Ne plašimo se nikog, ali ne smemo biti naivni: Prvi komentar Kokoškova na rivale Srbije!

Muški kvalifikacioni turnir na programu je od 23. do 28. juna sledeće godine u "Štark areni".

  • 1
Igor Kokoškov Foto: MN Press

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov, posle žreba za olimpijski kvalifikacioni turnir, rekao je da se ekipa nikoga ne plaši, ali da neće biti naivni da nekog potcene.

Srbija će na turniru u Beogradu igrati protiv Novog Zelanda, Dominikanske Republike, Italije, Portorika i Senegala.

- Poštujemo sve naše protivnike koji će biti na kvalifikacionom turniru u Beogradu, ali se ne plašimo nikog. Nećemo biti naivni da nekog potcenimo. Pristup svakoj utakmici ce biti maksimalan, jer se radi o eleminacionom sistemu takmičenja gde se jedan loš dan i jedna loša utakmica kažnjavaju - rekao je Kokoškov za sajt KSS.

Kosarkaska reprezentacija Srbije Foto: fiba.basketball

On je dodao i da je Srbija sa nekim timovima igrala i prošlog leta i beležila pozitivne rezultate, ali ističe da će fokus biti na njima samima.

- Mi kontrolišemo našu pripremu za predstojeće leto. Želim našim igračima da budu zdravi, da imaju uspešne sezone sa svojim timovima, a onda da sakupimo sve najbolje što košarka u zemlji Srbiji ima i da ispunimo očekivanja ljubitelja košarke da se nacionalni tim kvalifikuje na Olimpijske igre u Tokiju - zaključio je Kokoškov.

Video: Koš u Banatskom Brestovcu svedoči o NBA snovima Igora Kokoškova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA