≫ 

Kuzmić oprezan pred Valensiju: Dolazi nam osvajač Evrokupa...

Ali mi imamo dobru atmosferu i dobar tim, kaže centar tima sa Malog Kalemegdana

  • 0
Ognjen Kuzmić Foto: Marko Jovanović

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić upozorava da u goste srpskom šampionu dolazi opasan rival i osvajač Evrokupa u 11. kolu Evrolige, ali poručuje da svako može da pobedi svakoga.

- Očekuje nas još jedna teška utakmica, stiže Valensija dobar tim, uostalom svi koji igraju ove sezone Evroligu imaju veliki kvalitet. U to smo se uverili i u prethodnih deset kola, bukvalno svako može svakoga da pobedi, bio domaćin ili gost - rekao je Kuzmić za klupski sajt.

Dodao je i da je njegovoj ekipi trijumf nad Žalgirisom bio dobar zamajac za naredni meč i nada se da će tako ostati i u četvrtak uveče.

- Pobeda u Kaunasu nam znači mnogo, nastavili smo sa dobrom igrom i protiv Mornara koji je vrlo neugodan tim sa mnogo odličnih napadača, a sada nas očekuje Valensija osvajač Evrokupa, tim koji se pojačao sa nekoliko vrlo dobrih igrača i koji je takođe napadački vrlo opasan. Potrebna nam je podrška, imamo i povređenih igrača, ali imamo dobru atmosferu, dobar tim i uz punu halu koja će da bude uz nas 40 minuta, verujem da možemo da nastavimo seriju pobeda - rekao je Ognjen Kuzmić.

Crveno-beli protiv Valensije igraju u četvrtak od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić". Podsetimo, crveno-beli su protiv Valensije u dosadašnja četiri duela u Evroligi imali isto toliko pobeda.

Video: Izjava Filipa Čovića posle meča između Zvezde i Valensije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA