≫ 

Čović besneo dok se igrači smeju, kvar proročki najavljen: Ovih 5 stvari niste videli na TV-u!

Bilo je zanimljivo u Pioniru!

  • 1
KK Crvena zvezda - KK Valensija Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Valensiju u hičkokovskoj režiji, posle drame i trojke Lorenca Brauna u poslednjim momentima meča.

Hladnokrvni Lorenco je doneo veliku pobedu Zvezdi, čini se da će za samopouzdanje biti daleko bolji ovakav trijumf, nego da je sa velikom razlikom savladan španski rival.

Timski duh je ojačao upravo zbog ovakvog prelomnog momenta, novi trener Dragan Šakota imao je idealan evroligaški debi i početak, a bilo je zanimljivih momenata i "iza kulisa".

Tenziju je podigao prekid od skoro sat vremena zbog problema sa semaforom, a zanimljivo je da je upravo sa semaforom bilo još kikseva!

Ognjen Kuzmić Na vrhu je bio Derik umesto Ognjena Foto: Telegraf.rs

Gde je Ognjen Kuzmić?

Radio je semafor pre utakmice, ali je napravljen kiks pri ispisivanju aktera utakmice. Nije bilo nigde na spisku Ognjena Kuzmića, aktera duela, a navijači koji su pogledali semafor kao protokol, bili su zbunjeni jer je tamo pisalo da će igrati Derik Braun!

Ognjen Kuzmić Foto: Telegraf.rs

Nije ga bilo, bivši centar Reala i povratnik u redove Zvezde je bio učesnik duela, na kom je za osam i po minuta došao do dva skoka, dve ukradene lopte, iz igre je jednom šutirao i promašio.

Većanje, KK Crvena zvezda, Valensija Foto: Telegraf.rs

Bes Čovića zbog duge pauze i tehničkih problema

KK Crvena zvezda - KK Valensija Foto: Marko Jovanović

Bio je prilično ljut predsednik Zvezde zbog neočekivano duge pauze. Semafor je napravio pakao navijačima i igračima, više puta su se zagrevali i pauza je ubijala nerve.

Video: Nebojša Čović pobesneo zbog kvara na semaforu

To se naročito moglo primetiti kod Nebojše Čovića, ljutito je reagovao i nadao se da će se što pre problem sanirati, žustro je razgovarao i sa saradnikom Žarkom Čabarkapom.

KK Crvena zvezda - KK Valensija Foto: Marko Jovanović

Prozivke na račun Vanje Marinkovića

Nije bio na velikom udaru Marinković, sporadično su pokušavali navijači da ga izbace iz takta, ali je sve brzo utihnulo.

Poznato je da Vanja Marinković nikada nije imao bilo kakve provokativne izjave ili gestove na račun rivala, iz perioda dok je igrao za Partizan.

Video: Navijači Zvezde su ipak prozivali Vanju Marinkovića

Uvek ga je krasilo gospodsko ponašanje, pa je i posle meča potvrdio da ga nije iznenadilo što mu doček baš i nije bio previše "vruć".

Lorenco Braun Foto: Telegraf.rs

Kad se sretnu dva igrača Toronta

Mala zanimljivost iz tunela - Džordan Lojd i Lorenco Braun su prošle godine bili igrači Toronta i igrali su za Reptors 905, filijalu aktuelnih NBA šampiona.

Posle meča, bili su prilično raspoloženi za ćaskanje i druženje, podsetili su se zajedničkih igračkih dana a potom je novi junak Delija izašao u susret svim mališanima koji su želeli zajedničku fotografiju.

Čak i kada su izlazili iz svlačionica, učinili su to istovremeno i delovalo je kao da su saigrači, ali je Lojda "odala" oprema.

KK Crvena zvezda Foto: Telegraf.rs

Dok se Čović nervirao, igrači se smejali i ćaskali

Tokom duge pauze, igračima nije preostalo ništa drugo osim da proćaskaju, našale se i malo opuste atmosferu pred nastavak utakmice.

Zapravo, u jednom trenutku se čak nije ni znalo da li će se uopšte igrati, što nije previše potreslo Lazića, Gista i  ekipu.

Čak je i novi trener Dragan Šakota prišao i porazgovarao sa ekipom, dok je predsednik kluba bio na ivici nerava, pokušavajući da sazna hoće li se što pre sve vratiti u normalu za nastavak utakmice.

Video: Ovo su najzanimljiviji momenti Zvezdinog trijumfa nad Valensijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA