≫ 

Izbor Pitina i novi skandal u Grčkoj: Igrači Olimpijakosa ne igraju, dok selektor vodi Panatinaikos

Crveno-beli iz Pireja smatraju da trener najvećeg rivala ne može da vodi nacionalni tim

  • 1
Košarkaška reprezentacija Grčke Foto: MN Press

Košarkaši Olimpijakosa Jorgos Printezis, Kostas Papanikolau i Antonis Konjaris mogli bi da odbiju poziv selektora Grčke Rika Pitina, koji na klupskom nivou vodi Panatinaikos, najvećeg rivala tima iz Pireja.

Kako prenosi košarkaški portal Eurohoops, pomenuti košarkaši našli su se u "komplikovanoj" situaciji po objavljivanju da je upravo trener atinskih "zelenih" i prvi čovek nacionalnog tima.

Shodno tome, Printezis, Papanikolau i Konjaris poslali su pismo u Košarkaški savz Grčke kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo. Košarkaši navode da je ovo "toksična situacija" za grčku košarku i smatraju da trener njihovog najvećeg rivala ne može na najbolji način da ispuni obaveze na mestu trenera nacionalnog tima.

Iz tog razlog, igrači Olimpijakosa najverovatnije neće biti njemu na raspolaganju za okupljanje reprezentacije za kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju sledeće godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA