Redži Reding: Mačvan i Lučić su me spremili za Partizan, a navijače dobro pamtim

- Sećam se navijača od prole godine, znam koliko vole Partizan, koliko podržavaju klub - istakao je novi šuter crno-belih

  • 5
redži reding Foto: MN Press

Redži Reding je novo pojačanje Partizana, što je klub i ozvaničio posle obavljenih lekarskih pregleda. 

Njegovim potpisom, crno-beli su dobili odličnog šutera, koji je istakao da ima velike ambicije u novoj sredini.

- Očekujem da provedem dobar period ovde. Navijači su odlični, a klubu za sada ide baš dobro. Dobro su otvorili sezonu, nadam se da ću im ja pomoći da je tako i završe. Nalazim se u boljoj formi nego što sam očekivao, ali cilj mi je da budem još bolji. Trenirao sam već sa ekipom, a od mene se najviše očekuje da doprinesem iskustvom koje imam - rekao je Reding.

Video: Navijači Zvezde su ipak prozivali Vanju Marinkovića

Amerikanac je istakao da je dobro informisan sa dešavanjima u klubu.

- Igrao sam protiv Partizana, imao sam i saigrače koji su mi pričali o njemu, kao i o Beogradu. To su Vladimir Lučić i Milan Mačvan. Oni su sjajni momci, dosta smo razgovarali o tome i to mi je bila dobra priprema za sve što me čeka - objasnio je novi košarkaš Partizana.

Reding je posebno izdvojio navijače.

- Sećam se navijača od prole godine, znam koliko vole Partizan, koliko podržavaju klub. Zahvaljujem se navijačima na svim porukama koje sam primio kada sam stigao u Beograd. Svi me ohrabruju, ali je bilo i nekih koji su mi govorili da ne dolazim. Hvala onima koji su mi poželeli dobrodošlicu i nadam se da ću ispuniti ono što se od mene očekuje - rekao je Reding.

Reding će imati priliku da debituje u crno-belom dresu u nedelju, protiv Krke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    29. novembar 2019 | 19:09

    Боље да си послушао те који су ти,рекли да не долазиш....полуфинале АБА твој и њихов максимум...али сваке преступне године😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA