≫ 

Zvezdaši na okupu u Ljubljani: "Pola" crveno-bele Olimpije ugostilo Lazića, Đenku i Filipa

Prijateljstvo traje bez obzira na klub čije se boje nose

  • 7
Majk Cirbes Printscreen: Instagram/maikzirbes33

Košarkaši Crvene zvezde igraju u Ljubljani od 17 sati meč 9.kola ABA lige protiv ekipe Olimpije Cedevite.

Meč u dvorani “Stožice” ujedno je i derbi je ovog kola, i jedna od najatraktivnijih utakmica celog ligaškog dela sezone. Zanimljivo, kako za domaći sastav ove sezone nastupaju nekadašnji košarkaši crveno-belih Marko Simonović, Jaka Blažić i Majk Cirbes, bila je to prilika za druženje sa nekadašnjim saigračima iz Zvezde.

Majk Cirbes Printscreen: Instagram/maikzirbes33

Ekipa Olimpije Cedevite odlično je otvorila sezonu i nalazi se u vrhu tabele sa skorom 6-2.

Od dolaska Dragana Šakote Zvezda je savladala Mornar i Valensiju, a danas (17.00) je čeka veliki izazov pošto gostuje Cedeviti Olimpiji u Ljubljani. Pobedom bi stigla rivala po broju trijumfa, a kvota na dvojku je 1,70. Kec je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Cedevita Olimpija - Crvena zvezda

Trener crveno-belih Dragan Šakota o predstojećem meču sa “zeleno-narandžastima” kaže da se recept za pobedu nalazi u sličnom pristupu kao i pred utakmicu sa Valensijom:

- Igraju jako brzu košarku, statistički sa najvećim brojem poseda u celoj ABA ligi, što znači da moramo da imamo sličan pristup ovoj utakmici kao i sa Valensijom i da nađemo način da ih usporimo. Naša situacija je takva da u ovom trenutku tražimo samo pobede, kako bi poboljšali našu situaciju na tabeli. Sa druge strane, uzdamo se i u to da smo u uzlaznoj liniji, koliko god da je svaka utakmica nepredvidiva, posebno sa ovakvim rivalom, ali mi ne možemo drugačije da se postavimo u ovom trenutku- rekao je trener crveno-belih I dodao da će postavu za utakmicu odrediti neposredno pred duel u “Stožicama".

Ekipa Crvene zvezde mts nakon meča u Ljubljani, vraća se za Beograd iste večeri, a već u sredu sledi novi put u Milano na utakmicu 12.kola Evrolige sa Armanijem.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA