≫ 

"Mrtva trka" za najspektakularnijeg basketaša sveta: Amer "beži" tandemu Srba - svi na glasanje!

Naš tandem Bulut - Vuković se visoko kotira pred poslednji dan glasanja

  • 5

Trka za najboljeg svetskog basketaša ulazi u sam finiš, a izdvojila su se trojica majstora, među kojima su dvojica Srba: Dušan Domović Bulut i Zemunac Nikola Vuković. 

Tandem Srba po broju glasova je trenutno iza lidera Amerikanca Marsela Ensonvunea, a rok za glasanje je do srede u podne.

Na ovom LINKU možete dati glas našim basketašima.

Amerikanac je u ovom momentu odmakao Bulutu, "beži" mu 1.5 hiljade poena, ali uz pojačanu aktivnost srpskih ljubitelja basketa do sutra situacija se može preokrenuti u korist našeg najtrofejnijeg igrača.

Što se tiče Vukovića, njega su maestralna zakucavanja i partije na vrhunskom nivou tokom čitave sezone svrstale među FIBA 3x3 kandidate za najboljeg igrača godine. Podsetimo, popularni Hulk je bio jedan od kandidata za ovu nagradu i prošle godine, kada mu je zamalo umala, a titula najspektatularnijeg igrača mastersa u Pragu, nominovala ga je za ovo priznanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    3. decembar 2019 | 14:15

    Dobro ste se setili da napisete. Ovi momci nemaju nikakvu paznju, sramota za ministarstvo sporta, visestruki svetski i evropski prvaci!

  • damir

    3. decembar 2019 | 13:58

    Glasao sam traje dve sekunde, krace nego ostaviti komentar, ajte

  • Dragan

    3. decembar 2019 | 15:29

    Ajmo ljudi glasanje, Amer bezi samo 100 glasova!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA