Ne mogu da pogodim ništa, tako je, kako je: Jokić veruje u izlaz iz krize

Slabiji početak sezone za zvezdu Denvera

  • 3

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić nije imao utisak da u napadu ima poteškoća u novoj sezoni NBA lige, a posle poraza od Lejkersa izneo je i utiske o njihovoj liniji krilnih centara i centara.

Lejkersi su u noći između utorka i srede u Pepsi centru u Koloradu pobedili Denver Nagetse sa 105:96, a na Jokiću su se kao čuvari smenjivali Entoni Dejvis, Dvajt Hauard, Džavejl Mekgi...

- Svaki "veliki" igrač u ligi je dobar, ne samo oni. Samo se svake druge noći pojavljuje neki drugi tip defanzivca. Navikao sam na to - rekao je Jokić.

On je protiv Lejkersa imao "mršavih" 13 poena i šut iz igre 4/12, upisao je osam asistencija i samo pet skokova. Iako je u plejofu prošle sezone napravio iskorak u odnosu na njen regularni deo, sada je stagnirao statistički i napadački.

Upitan šta je potrebno da bi se to promenilo, Nikola smatra da za početak mora da pogađa.

- Da pogađam šuteve, da skačem, da guram brži protok lopte i pronalazim lake poene. Mislim da je to potrebno. I naravno odbrana. Doduše, večeras smo igrali dobru odbranu, ali čak i kad smo je odigrali nadskakali su nas - kaže somborska "petica".

- Nisam mislio da se mučim u napadu, ali trenutno ne mogu da pogađam šuteve. Tako je, kako je, pokušaću to da... Čak i kad ne pogađam mislim da mogu da utičem na igru na neke druge načine - zaključio je Jokić.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Video: Janis Adetokumbo se sa 50 poena iživljavao nad Jutom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mala kriza

    4. decembar 2019 | 23:56

    Proci ce, ima jos da se igra, tek je pocetak, nije masina. Bijelica i Bogdanovic su celo vreme u krizi pa sta, lepo pisu o njima, sta fali Marjanovicu, covek lepo se zabavlja na klupi. Jokic je veoma mlad postao legenda i od njega se ocekuje da uvek bude na najvisem nivou. I da pocne da se ponasa kao pravi NBA igrac, agresivno i liderski , to se trazi, krv, snaga i atraktivnost

  • Zabar

    4. decembar 2019 | 10:30

    Pa da si vise gurao tockove, a manje jahao konje, mozda bi i i pogodio nesto. Lenjov bio lenjov ostao...

  • ratar

    4. decembar 2019 | 10:49

    Posle Sale nacionale kriv? Pa ovaj pnlanj ne moze nista da pogodi... idi na casove kod Doncica, slovenac moze da te uci kosarku!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA