≫ 

Mozli poslao poruku Grobarima i rekao šta voli u Beogradu: Daju mi energiju, znam što mi skandiraju!

Oduševili su ga crno-beli za kratko vreme

  • 7
Foto: Printscreen Youtube

Košarkaš Partizana Vil Mozli otkrio je kako u Beogradu za ova tri meseca provodi vreme, šta su njegove ambicije za ovu sezonu, ali i kako je ušao u srca navijača crno-belih tako brzo.

- Moji utisci su da je sve istinsko, pravo, od navijača do organizacije. Ovo je veliki i ozbiljan klub i drago mi je da sam deo ove porodice - kaže Mozli za Partizan TV.

Od saigrača iz kluba najviše vremena provodi sa još jednim novajlijom Rašonom Tomasom.

- Najviše se družim možda sa Rašonom Tomasom, ali se trudim da se družim sa svima, da se držimo na okupu i održavamo tu hemiju, ali najvećim delom rekao bih sa Rašonom - priča Mozli.

Ovaj košarkaš je dobrim izdanjem protiv Crvene zvezde i još nekoliko klubova već zaslužio i to da mu Grobari skandiraju ime, pa objašnjava šta je njegov "recept".

- Uzbuđen sam kada navijaju za mene i tada se trudim da pokažem da mogu više i održim visok nivo forme. Valjda sam takav igrač, pun sam energije i najvažnije, najbolje je da igrate najbolje što možete i kad vam je dobra i kada je loša utakmica. To navijači prepoznaju i zato me vole - smatra Vil, koji za ovo vreme nije previše isprobavao domaće specijalitete u Beogradu.

- Moja porodica i ja volimo Beograd. Slabo izlazimo po restoranima, ali redovno idemo u bioskop da gledamo filmove. Prava smo filmofilska porodica - kaže Mozli i zahvaljuje navijačima na podršci.

- Svim navijačima, volim vas, hvala na svoj podršci. Vi nastavite da navijate, a ja ću raditi ono što najbolje radim da bih nam doneo šampionat.

Da podsetimo, Partizan naredni meč igra u ABA ligi šestog decembra protiv Mege u desetom kolu regionalnog takmičenja.

Video: Sumin glavni utisak iz Mančestera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA