≫ 

Kokoškov odabrao novi stručni štab reprezentacije: Nema više Mute, dolaze Milojević i Jovanović

Selektor se odlučio za mlade perspektivne srpske trenere

  • 44
Igor Kokoškov

Foto: MN Press

Novi selektor reprezentacije Srbije Igor Kokoškov odabrao je članove stručnog štaba, pa će tako njegovi prvi pomoćnici biti Dejan Milojević i Vlada Jovanović. 

Kako prenosi Sport Klub upravo će treneri Mega Bemaksa i FMP-a asistirati Kokoškovu na klupi Orlova. Prvi izazov su već kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u februaru, u kojima je Srbija grupi sa Finskom, Gruzijom i Švajcarskom.

Takođe, naša Zemlja će u junu biti domaćin kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. Orlovi će se za mesto na turniru u Tokiju boriti sa selekcijama Dominikanske Republike i Novog Zelanda u A grupi, a u glavnom gradu Srbije u B grupi biće Portoriko, Italija i Senegal.

Da podsetimo, Dejan Milojević ima 42 godine, a od 2012. je u Megi, dok je tridesetpetogodišnji Vladimir Jovanović, od 2017. na klupi FMP iz Železnika.

Video: Koš u Banatskom Brestovcu svedoči o NBA snovima Igora Kokoškova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametno

    5. decembar 2019 | 13:32

    Jako lepo sto je izabrao njih dvojicu s obzirom na to da su treneri klubova iz nase zemlje i mogu da prate igrace u nasim ligama, pogotovo sada kada za svake kvalifikacije ne mozemo da racunamo na igrace iz NBA i Evrolige

  • Darko

    5. decembar 2019 | 13:54

    Dobar izbor.

  • pedjo

    5. decembar 2019 | 13:31

    Samo probaj da pozoves strance da igraju. Nije ti ovo slovenia...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA