≫ 

Radonjić pretrpeo težak debakl u Tel Avivu, Kampaco sa 17 asistencija rasturio Valensiju!

Igralo se dodatnih pet minuta u Moskvi!

  • 1

Košarkaši CSKA pobedili su Žalgiris sa 85:82 u 12. kolu Evrolige, i to tek posle produžetka!

Imao je Žalgiris start iz snova, posle vođstva CSKA sa 6:2, napravio je seriju od čak 15:0, zatim otišao na +12 do sredine druge deonice, kada je CSKA uzvratio i na poluvreme čak otišao sa minimalnim vođstvom pri 32:31.

U nastavku je bilo neizvesno, igralo se čvrsto i sa malom razlikom u odlučujućem periodu igre, pa se posebno "zakuvalo" kada je Žalgiris izjednačio na 64:64 dva minuta pre kraja. Taj ritam se održao do kraja, do produžetka, jer su oba tima upropastile šanse vredne trijumfa.

Neodlučni Vokap je prvo u završnici izgubio loptu naivno zbog koraka, što je razbesnelo Jasikevičijusa, ali mu se revanširao Majk Džejms pri šutu za tri, blokirao ga je Lidej.

Sve to je Džejms nadoknadio u produžetku pri nerešenom rezultatu. Izvedena je lopta iz auta pravo u njegove ruke, a on je pet sekundi iskoristio za dug dribling u mestu,  odakle je napravio korak unazad, izbegao blokadu i nepogrešivo šutirao.

Jasikevičijusu je preostalo samo da čestita dugogodišnjem saradniku i prijatelju Itudisu, a meč je obeležio upravo Džejms sa 19 poena, jedna više imao je Strelnijeks.

U Žalgirisu se izdvojio Vokap sa 19 poena, 15 je dodao Lekavičijus.

U narednom meču u Tel Avivu, Makabi je deklasirao Bajern sa 77:55, a naročito je bio raspoložen Vilbekin sa 16 poena, Hanter je dodao 15, u Bajernu su po 10 poena imali Koponen i Lučić.

Poslednji duel za četvrtak doneo nam je španski derbi, u kom je Real nadigrao Valensiju sa 111:99! U NBA ritmu se igralo, a Real je naneo novi udarac rivalu posle gostovanja Crvenoj zvezdi. Čak šestoricu dvocifrenih je imao Real, Rendolf je odskočio sa 18 poena, Kampaco je zabeležio čak 17 asistencija uz osam poena! Dve asistencije nedostajale su mu da izjednači rekord Stefana Jovića, koji je u Zvezdi ispisao istoriju Evrolige protiv Bajerna.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    6. decembar 2019 | 00:32

    A mi egal sa Makabijem 1 sut odlucio i jos Bayern ima mnogo bolji tim od nas...kakav je luzer ovaj Radonja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA