≫ 

Lebron od nepoštovanja rivala napravio marketinški trik: Ušao bos na parket, pa poklonio deci patike

Lebron Džejms - mag marketinga!

  • 0
Lebron Džejms Foto: Youtube.com

Lebron Džejms je protiv Jute, pri vođstvu Lejkersa od 116:96, ušao na teren bez obuće i radovao se potezu svoje ekipe, što su mnogi shvatili kao vid nepoštovanja.

Ostao je Lebron bez patika, što su osudili komentatori, a Džejms ih je poklonio mališanima, koji su srećni otrčali na tribine.

Sve se desilo na dva i po minuta pre kraja, prekršena su i pravila jer je Džejms sa saigračima paradirao na parketu, ali je malo ko za to mario.

Štaviše, Džejms je zakoračio duboko na parket usred igre i niko na to nije reagovao od arbitara. Posle svega, sve je probao da "ispegla" marketinškim trikom, jer je potpisao patike.

Taj potez niko nije ni smatrao spornim, već momenat uletanja na teren usred igre, pa se Džejms odbranio saopštenjem.

- Zamislite da radite svoj posao do najvišeg nivoa, do nivoa da više niste potrebni, zatim dajete patike maloj devojčici i malom dečaju koje inspirišete i za koje se nadate da ste ih učinili ponosnim to veče, pa onda navijate za saigrače jer više volite da oni uspeju nego vi sami. I sve to samo da biste bili kritikovani dok to radite. Ljudi, to je svet u kojem živimo i ne smete da dozvolite da vas on odvuče od svrhe u životu. Negativnost, loša energija, mržnja, zavist...  Pokušaće da vas spuste na vašem putu, a na vama je kako ćete se izboriti sa time. Ja se borim tako što jednostavno kažem ‘hvala‘ sa osmehom na licu i nastavljam da idem dalje dok to govorim - poručio je Džejms.

Video: Dončićeva klasična dominacija: Trojka preko Lebrona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA