≫ 

Lorenco Braun emotivan posle pobede: Poslao je poruku celoj ekipi Zvezde!

Svi su bili uz Lorenca!

  • 12
Lorenco Braun Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Olimpiju Milano sa 77:67 u 12. kolu Evrolige, za šta velike zasluge ima Lorenco Braun.

Amerikanac je imao oscilacije na početku sezone, ali kako je ona odmicala, na površinu je isplivavao "suvi" kvalitet i maštovitost. Potpuno se opustio u poslednjih nekoliko utakmica, navikava se na evropsku košarku, a to je krunisao sa 21 poenom i sedam asistencija protiv Italijana.

Zvezda je tako vezala 3. pobedu u Evroligi, Lorenco je bio pun reči hvale za saigrače, koji su ga podržavali i kada mu nije išlo.

- Odbrana je napravila razliku, uložili smo veliki napor da ih zaustavimo i naplatili smo to u napadu. Držali smo se zajendo i prošli kroz sve za pobedu. Osećaj je sjajan, držali smo se zajedno cele godine, svi za jednog, jedan za sve. Nemam dovoljno reči da zahvalim saigračima na podršci koju mi daju - rekao je Lorenco posle pobede.

Video: Vanja Marinković o dočeku Delija: Pa nisam ja Novica Veličković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zrc

    5. decembar 2019 | 23:23

    Bravo majstore!!! Odavno me nije jedan igrac ovoliko odusevio sa pristupom , smirenoscu, znanjem i samopouzdanjem... Samo nastavi tako majstore!!!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    5. decembar 2019 | 23:23

    Само се опусти и растурај..добро вече за нас, и нови шок за фракције...након што их Крушевац разбуцао, још и ова победа....идеееемо, само јако

  • Madajbre

    5. decembar 2019 | 23:56

    I Gra Či Na

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA