≫ 

Jokić i Moris u klinču! Košarkaš Niksa hteo da bije Srbina, igrači pravili "živi zid" između njih

Nikola je odreagovao posle koškanja sa košarkašem Njujorka

  • 0
Nikola jokić Foto: twitter/Bleacher Report

Jokićev Denver gostovao je u Njujorku gde je lagano "preslišao" autsajdera 129:92, uz samo šest poena srpskog centra, ali i osam asistencija i deset skokova koje je imao na svom kontu.

Radio je dobre stvari Jokić za tim, loše poentersko veče nadomestio je drugim segmentima igre, a stigao je i da se "pokači" sa iskusnim Markusom Morisom.

Skoro su se i pobili njih dvojica!

Naime, došlo je do koškanja pod košem Niksa nakon što je Barton poentirao, Jokić i Moris nikako nisu uspeli da se otrgnu iz "zagrljaja", a kada je Amerikanac odgurnuo Srbina, ovaj mu se "uneo u lice" i "zakuvao" situaciju.

Taj gest našeg reprezentativca još više je iziritirao bivšeg igrača Bostona, skočio je "kao oparen" da se obračuna sa Nikolom, ali je napravljen "živi zid" između njih, pa su se strasti brzo smirile.

>>> Deset uzastopnih pobeda vezao je Partizan u sudarima sa Megom, koja je pride u nekim ranijim sezonama izgrala uverljivije nego sada, pa su crno-beli izraziti favorite sa kvotom 1,20 na dvojku. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Mega - Partizan

Video: Ovakva tuča se viđa u NHL-u a NBA je ne pamti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA