≫ 

Od rata Zvezde i Partizana, do nemačke lige i Makabija: Jovan Novak potpisuje za "Ponos Izraela"

Srpski košarkaš mogao bi da posle Miteldojčera zaigra u Evroligi

  • 7
Jovan Novak Foto: MN Press

Nekadašnja velika želja Zvezde i Partizana Jovan Novak nije zaigrao za "večite rivale" i pored "rata" koji je buktao z anjegov potpis, a po svemu sudeći dobiće priliku da zaigra za velikana kakav je Makabi iz tel Aviva. 

Kako prenosi Mocart sport, talentovani plej koji trenutno nastupa za Miteldojčer bnalazi se na pragu potpisa za izraelski klub.

Tim iz Tel Aviva posle  povreda Nejta Voltersa i Džona Dibartolomea traži pojačanja za nastavak sezone, a srpski košarkaš jedan je od od  "pikova".

U dosadašnjem toku sezone u Nemačkoj, srpski košarkaš je u proseku postizao 7,1 poen po utakmici, pritom podelivši 8,6 asistencija uz 2,9 uhvaćenih lopti. Sa mladom reprezentacijom Srbije do 20 godina starosti, Novak je na Evropskom prvenstvu u Grčkoj 2014. godine osvojio bronzanu medalju, a samo godinu dana ranije u Češkoj je sa svojom generacijom pokupio srebro.

Da podsetimo, svojevremeno su i Crvena zvezda i Partizan pokazivali veliko interesovanje za talentovanog košarkaša, ali do dogovora nije došlo.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    7. decembar 2019 | 22:22

    Kakve veze ima sto je tim predzadnji? Da li si informisan da je on prvi asistent bundes lige?!

  • Ole

    7. decembar 2019 | 22:10

    Kako Misko hoce tako ce i biti!!! Da bi dobili neko ime moraju malog da podpisu. Misko je cudo!!!

  • Bojan

    7. decembar 2019 | 21:37

    Jel ovo novogodisnja sala...?! Pa njegov tim je predzadnji u nemackoj, a treba da igra evroligu. Pa za njega je Filip Covic licno doktor...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA