≫ 

Niksi žele da se pomere sa dna: Napravili listu atraktivnih pojačanja koja žele u Njujorku

Skor od samo 4 pobede nije ono što žele u Velikoj jabuci

  • 1
Celtics Knicks Basketball Foto: Tanjug/AP

Njujork Niksi jedna su od najskupljih franšiza sveta, a novac koji zarađuje ne prati rezultate, pa su tako i ove sezone najgori tim lige, uz trenutno skor 4 pobede i 19 poraza. Sve to upalilo je Alarm u Njujorku, pa tako pored trenera planiraju i atraktivna pojačanja koja će doneti rezultat. 

Tako američki mediji prenose, imena trojice igrača koja su se našla na radaru tima iz Velike jabuke. Reč je o plejmejkeru Oklahome Denisu Šruderu, beku San Antonio Sparsa DeMaru DeRozanu i centru Klivlenda Kevinu Lavu.

U klubu smatraju da nije nemoguće da barem jedan od njih dođe u medison Skver Garden, a objašnjenja su da Oklahoma nema plej-of ambicije ove sezone, da San Antonio ima težak start sezone, dok je Klivlend u teškoj situaciji,i da Kevin Lav želi da promeni sredinu.

Uz sve to, očekuje se i imenovanje novog trenera, a jedno od imena koje je u igri je i ime Beki Hamon, koja bi postala prva žena trener NBA tima. Sve u svemu, naredni meseci donose velike promene u Njujork.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Bjelica skočio kao poskok i isprepadao Dončića: Promašaj asa Dalasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA