≫ 

Bobi je nezaustavljiv, trebalo je više da ga koristim: Marjanovićev trener se pokajao zbog Srbina

On je čovek koji može da šutira sa poludistance, odličan je sa linije za slobodna bacacnja, vanserijski je dodavač - rekao je Sten van gandi za srpskog košarkaša

  • 7

Košarkaši Dalas Maveriksa pobedili su ubedljivo Nju Orleans Pelikanse sa 130:84 u meču odigranom u subotu uveče, a najbolju partiju, od kada je među Teksašanima prikazao je Bobi Marjanović koji je upisao dabl-dabl sa 15 poena i 16 skokova pa je za 23 minuta i bio drugi strelac tmia iza Luke Dončića koji je postigao 26. 

Upravo je ova partija gorostasa iz Boljevca naterala njegovog nekadašnjeg trenera iz Pistonsa Stena van Gandija, da prizna kako je malo koristio srpskog košarkaša.

- Slušajte, mislim da je jedna od stvari koju shvatam iz svog perioda u Detroitu, to što sam morao više da ga koristim. Mislim da postoji još trenera koji mogu da kažu isto.

- Kao trener više razmišljate o defanzivi i on tu može da predstavlja problem, ali čovek je nezaustavljiv i nesebičan i kompletan je... Trebalo je više da ga koristim - istakao je on i dodao: 

- Slušajte, on je čovek koji može da šutira sa poludistance, odličan je sa linije za slobodna bacacnja, vanserijski je dodavač. U suštini, jedna od stvari koju morate da radite sa njim je da mu pomognete da ukapira koliko je nezaustavljiv u reketu. On bi da doda loptu, a ja mu objašnjavam, ne, ne čoveče, na metar si od koša, niko ne može da te zaustavi, šutiraj - izjavio je Van Gandi.

Video: Boban Marjanović postigao najluđi koš u NBA karijeri

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    8. decembar 2019 | 18:58

    Dobar je bobi,samo jos da nauci da skace I da koristi snagu u reketu,gde bi mu bio kraj

  • Veljko

    8. decembar 2019 | 19:25

    Ovo Pablo Eskobar

  • Đavo😈

    8. decembar 2019 | 18:42

    Ako je tako koristi ga onda češće, a ne da ga držiš na klupi. Boban svakako ne može igrati ceo meč, ali zato barem može da iskoristi vreme koje mu se ukaže, pod uslovom da dobija dovoljno lopti I slobode u igri. Sportski pozdrav! ☺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA