≫ 

Nikola, šutiraj više ili ćemo da gubimo i dalje: Trener Denvera ponovo pritiska Jokića!

Posle trećeg vezanog poraza Nagetsa, trener Majk Meloun ponovo ističe nedovoljnu aktivnost i agresivnost srpskog centra u napadu

  • 4
Nikola Jokić i Majk Meloun

Printskrin: Youtube

Nikola Jokić ubacio je 15 poena uz 7 skokova i 11 asistencija u porazu Denvera od Filadelfije 97:92. Jokić je za 33 minuta na parketu uputio ukupno 13 šuteva i to je ono što mu trenr Majk Meloun najviše zamera.

- Nikola mora da uzima veći broj šuteva od ovih 13. On je naš najbolji igrač.

- Istina je da smo igrali protiv izuzetno dobrog defanzivnog tima, ali što više šuteva bude uzimao to je veća šansa da će nam se desiti dobre stvari. Jokić, jednostavno, mora da šutira više! - jasan je trener Nagetsa.

Nagetsi su solidni ove sezone imaju skor 14-8 i nalaze se na petom mestu zapadne konferencije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Video: Asistencija i zakucavanje Jokića koji ulaze u istoriju Denvera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokic je inficiran

    11. decembar 2019 | 09:34

    Posle SP u Kini, Jokic nije isti, inficiran je, bolest se zove evropska kosarka, poceo da se krije iza tima, svi smo tim - bljak, igraj odbranu - bljak. Lepo mu kaze trener, sutiraj vise, pogodices vise. Sasa Dj. i Stojakovic su postali najbolji kosarkasi zato sto su davali vise od 30 koseva po utakmici, sta nije jasno? Sa 10-15 koseva po utakmici idu igraj u Fenerbahce, vrati se u EU

  • Ja

    11. decembar 2019 | 13:53

    Ovaj Meloun je zaljubljen u Jokica, samo o njemu prica. Dolazi u Srbiju da ga gleda kad je igrao prijateljske za Srbiji, daj bre ostavi decka na miru..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA