≫ 

Amerikanci oduševljeni Srbima iz Sakramenta: Bogdan i Beli pogađaju zbog "srpskih praznika"

Osećaj je dobar, pogotovo jer su došle jedna za drugom - rekao je Bogdanović za pobede svog tima

  • 1
Sakramento Kings Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Sakrament Kingsa upisali su novu pobedu, i to nad Oklahoma Siti Tanderima, 94:93, posle trojke Bogdana Bogdanovića 17 sekundi pre kraja meča.

Srpski bek izneo je svoje utiske posle meča.

Osećaj je dobar. Celu utakmicu smo igrali loše. Na kraju je presudio taj jedan koš. Rašon je odigrao odlično odbranu na Krisu Polu u završnici.

Posle lošeg starta sezone, tim iz Kalifornije je uspeo da poveže tri dobijena meča.

Sada smo pobedili u tri utakmice zaredom zahvaljujući koševima u poslednjem napadu. Osećaj je dobar, pogotovo jer su došle jedna za drugom. Stekli smo iskustvo iz poslednjih utakmica. Izgradili smo nešto kroz te mečeve.

Zvezda je sa tri pobede u nizu popravila položaj na tabeli Evrolige, a večeras (19.00) čeka Baskoniju i ima priliku da se pobedom ravnopravno uključi u trku za TOP 8. Kec u Beogradu je 1,70, a dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Baskonija

Na pitanje da li su u toku „srpski praznici”, pošto je na prošlom meču trojku za pobedu postigao Nemanja Bjelica, Bogdan je odgovorio:

Moguće. Imamo mnogo momaka koji mogu da se istaknu i preuzmu odgovornostBilo je teško na početku sezone. I ne treba da zaboravimo taj osećaj, pogotovo sada kad smo vezali nekoliko pobeda. Svaka utakmica je važna - zaključio je Bogdanović.

Video: Majstorije Bogdanovića i Bjelice donele pobedu Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ekom

    12. decembar 2019 | 10:13

    Prava je lepota kad vidim da Srbi dominiraju u ligi dopinga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA