≫ 

Ovaj "ruki" čini čuda, senzacionalan je poput Dončića: Suludo je zakucao preko australijske planine!

Dame i gospodo: Temetrijus Džamel "Dža" Morant

  • 0
dža morant Foto: twitter/DimeUPROXX

Dža Morant je "eksplodirao" u NBA ligi, sjajni "ruki" Memfisa obeležio je još jedan meč Grizlija, ovaj put najspektakularnijim zakucavanjem otkad se predstavio navijačima u najjačoj ligi sveta. 

Grizliji su u Arizoni savladali Finiks 115:108, a Morant je izveo pravu vratolomiju preko australijskog gorostasa Erona Bejnsa, i to 45 sekundi pre kraja, pri vođstvu gostiju 109:105.

Preuzeo je loptu Morent, već ima dovoljno kredita da rešava utakmice, protrčao pored Bejnsa, a onda se digao "do plafona hale", "suprotnom" rukom silovito zakucao pored zakasnelog čuvara.

Nimalo jednostavnu solo akciju, čak i opasnu, Morant je završio "patosiran" pošto ga je Bejns svom težinom odbacio nakon spektakularnog poteza.

I ovaj potez će sasvim sigurno biti uzet u obzir kada se bude proglašavao najbolji "ruki" sezone, a Morant je trenutno u toj kategoriji, bez premca.

Podsetimo, Moranta je  kao drugog "pika" letos draftovao Memfis, a pre toga Nju Orleans je izabrao Zajona Vilijamsa čiji se debi još čeka zbog intervencije na kolenu igrača koji je "tipovan" da bude najbolji novajlija sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA