Poznata je težina povrede Lorenca Brauna i koliko će pauzirati

Plejmejker crveno-belih je dobro prošao

  • 14
Lorenco Braun

Foto: Marko Jovanović

Lorenco Braun plejmejker Crvene zvezde povredio se u finišu meča sa Baskonijom u Evroligi (64:72), kada je izvrnuo zglob, pa je odskakutao na jednoj nozi do klupe.

Mnogi navijači su bili zabrinuti šta se desilo jer se Braun nije vraćao u igru, a i pitanje je bilo koliko će odsustvovati.

Lorenco Braun

Foto: Marko Jovanović

Kako Telegraf saznaje, povreda Brauna je lakše prirode, nema preloma, samo uganuće i očekuje ga pauza od sedam dana. Međutim, problem kod Zvezde je što je i Filip Čović povređen pa će u narednim mečevima morati da igraju sa bek ap igračima na mestu organizatora igre.

Video: Atraktivna navijačica Žalgirisa u neverici posle koša Lorenca Brauna za pobedu Zvezde

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kakav klub takav i igrac

    13. decembar 2019 | 17:52

    sam odabir da dodje u zvezdu dovoljno govori o kvaliteti igraca.kakv klub takav i igrac.mali klub koji zivi od sudijskih milostinja koji ne proizvodi igrace dovodi malle i jeftine igrace kakav je i ovaj.kazu dobar je.je dobar medju buljukom neznalica..on bi u partizanu skupio 2-3 min po utakmici..prema tome igrao ne igrao vi cete i dalje upisivati poraze..sudbina malih je da gledaju partizanu u ledja

  • milunka

    13. decembar 2019 | 18:24

    Želim obojici brz oporavak a to što Čović ne igra je najveće pojačanje Zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA