≫ 

Grobari skandirali Milojeviću i vređali Zvezdu, ABA liga kaznila Megu

I toga ima na domaćim parketima?

  • 18
Miško Ražnatović Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Mega Bemaks kažnjen je zbog pogrdnog skandiranja navijača Partizana upućenog Dejanu Milojeviću, treneru Mege, a protiv Crvene zvezde.

Poznati menadžer košarkaša Miodrag Ražnatović podelio je ovu informaciju sa svojim pratiocima, ali nije precizirao ko je uputio primedbu zbog skandiranja, već je samo konstatovao da je reč o jednom od vodećih klubova ABA lige.

- Silov'o si Zvezdu, Miloje - vikali su navijači crno-belih tokom meča Partizana i Mege u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

- Kazna je ekvivalent profitu ostvarenom prodajom 200 ulaznica, tako da nije drakonska, a svakako je izazvala salve smeha, svih koji su pročitali odluku. Ništa manje osmeha nije izmamila od kazne Cedevita Olimpiji zbog vređanja Simonovića i Cirbesa od strane navijača Partizana - dodao je Ražnatović.

Da podsetimo, Mega i Partizan su odigrali meč desetog kola pre nedelju dana i tada su crno-beli slavili sa 98:77 uz 22 poena Nemanje Gordića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opa

    13. decembar 2019 | 19:35

    Partizan pod hitno treba vratiti u zagreb

  • Marko p

    13. decembar 2019 | 19:40

    Kako ih boli zadnjih 6 godina,ponestalo gudre i koke pa udarilo im u glavu da vredjaju bivse igrace Zvezde. Sramota od navijaca!

  • Miša Tumbas

    13. decembar 2019 | 20:07

    A Grobari koji tako vole Split i njihove grobare mogu samo da mrze Zvezdu i ništa više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA