≫ 

Hit tim ABA lige u finansijskim problemima, preti mu odlazak igrača

Primorska iz Kopra u teškoj situaciji

  • 3
Žan Mark Šiško na meču protiv Budućnosti, Foto: ABA liga.com / Budućnost VOLI

Bajka slovenske Primorske iz Kopra nije dugo trajala. Prošle sezone suvereno su pokorili Drugu ABA ligu, rasturili potom i konkurenciju u borbi za oba trofeja u Sloveniji, a u novu sezonu, premijernu u ABA ligi, startovali su sa sedam pobeda i tri poraza. Ali, sve što je lepo kratko traje.

Prema vestima koje stižu iz Slovenije, hit ABA lige nalazi se u velikim finansijskim problemima. Da problemi postoje, spekulisalo se već neko vreme, ali sada prvi put dolaze ozbiljnije potvrde kako bi neki igrači mogli napustiti slovensku obalu.

KK Primorska, KK Partizan Foto: aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj

Na izlaznim vratima kluba su ponajbolji igrači - Žan Mark Šiško koji je nedavno s 19 asistencija oborio rekord lige, dvojac pod obručem Ivan Marinković - Marko Jagodić Kuridža te Amerikanac Stiven Holt.

Ovaj kvartet pruža sjajne partije u regionalnoj ligi i navodno već imaju dobre ponude, tako da bi mogli napustiti brod koji neupitno tone.  To mogu da iskoriste klubovi u regionu kojima nedostaju kvalitetni igrači.

(Telegraf.rs/Germanijak.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA