≫ 

Kakav otac, takav sin: Lebronov naslednik rešio utakmicu, "Kralj" sa svitom ludovao iz prvog reda!

"Broni" je nesumnjivo krenuo očevim stopama

  • 0
Lebron Džejms sa sinom Bronijem Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms bio je u centru pažnje utakmice između srednjoškoslkih ekipa Sijera Kenjon - Vinsent Sent-Meri, ali ne slavni as Lejkersa, već njegov naslednik "Broni".

Pokazalo se i u ovom slučaju da iver ne pada daleko od klade, pošto je Džejms džunior rešio utakmicu poenima za pobedu i preokret u samoj završnici utakmice, pred očima oduševljenog oca koji je samo zbog sina privatnim letom, uz svoju izabranicu i prijatelje, stigao da prisustvuje "rađanju" nove zvezde, s obzirom na to da je imao jedan dan pauze sa Lejkersima.

Ovako je "Broni", pošto je "ukrao" loptu, završio akciju, doveo u vođstvo svoj tim, a do kraja je ona potvrđena sa penala.

Džejms je utakmicu završio sa 15 poena, poneo je i MVP titulu sa kojom se osdah posle meča slikao sa ponosnim ocem, uz, naravno, pristustvo armije medija u hali.

Utakmic je inače prisustvovalo 15.000 ljudi.

Lebron Džejms sa sinom Bronijem Foto: Tanjug/AP
Lebron Džejms sa sinom Bronijem Foto: Tanjug/AP

Inače, Lebron senior je kao srednjoškolac pohađao upravo školu koja je poražena u ovoj utakmici, iz Vinsent Sent Merija je praktično počela njegova velika karijera ovenćana sa nizom MVP titula, rekorda, spektakularnih utakmica i šampionskih prstenja.

Pogledajte i najzanimljivje detalje sa utakmice, prve velike za Lebronovog sina i možda budućeg NBA šampiona.

Video: Luda žurka kod Lebrona na gajbi: Kralj Džejms se opušta uz tompuse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA