≫ 

Zašto sam igrao kao "klasik Jokić"? Saigrači su bolje pogađali: Nikola zadovoljan energijom Denvera

Imao je 11/14 iz igre

  • 1
Foto: Printscreen Youtube

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić kaže da je njegova bolja partija protiv Oklahoma Siti Tandera u odnosu na protekli period bila posledica toga što su njegovi saigrači bolje pogađali nego inače.

Denver Nagetsi su pogodili 110:102 u noći između subote i nedelje, a Jokić je ubacio 28 poena, 14 skokova i 12 asistencija u tripl-dablu, 32. u karijeri.

- Saigrači su pogađali, mislim da je to glavna razlika. Dobro smo se kretali bez lopte i bila je dobra energija na parketu i zato smo pobedili - kazao je Jokić posle meča.

Srbin je podsetio i na koji način ove sezone igra jedna od boljih odbrana lige, iako je Denveru upravo ovaj segment spočitavan prethodnih godina.

- Ne samo za mene, mislim da imamo atletski dobre bekove i oni svašta mogu da urade u kontrama i to je naš cilj. Da se odbranimo i istrčimo.

Na pitanje da li je bilo bolje njegovo zakucavanje ili ono koje je izveo Džamal Marej kada je bacio sam sebi loptu od table, Jokić se našalio...

- Definitivno moje zakucavanje, bez dileme. Moram da stavim autorska prava na taj potez - rekao je Jokić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA