≫ 

Zvezdina "promašena investicija" kandidat za tim decenije Evrolige

Big Sofo ostavio je veliki trag u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju

  • 3
Sofoklis Skorcijanitis Foto: MN Press

 Bivši košarkaš Crvene zvezde Sofoklis Skorcijanitis nominovan je kao kandidat za idealnu petorku Evrolige u protekloj deceniji, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Snažni grčki centar od 2010. do 2015. godine igrao je Evroligu u dresovima Olimpijakosa, Makabija iz Tel Aviva, Panatinaikosa i Crvene zvezde, u kojoj se zadržao samo tri meseca.

Šampion Evrolige bio je 2014. godine sa Makabijem, kada je bio proglašen za najboljeg centra takmičenja.

Skorcanitis je poslednji kandidat za idealnu petorku, pored srpskih asova Bogdana Bogdanovića, Nenada Krstića, Miloša Tedosića, ali i mnogih drugih kao što su Viktor Hrijapa, Luka Dončić, Andrej Kirilenko, Nando De Kolo, Huan Karlos Navaro...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sofoklo

    16. decembar 2019 | 11:39

    koliko zanm on je izjavio , Mislio sam da idem u partizan , kad sam vidio da sam u nekom klubu kome ni ime ne znam / fmp / odlucio sam da ne igram jer ne zelim tamne mrlje u svojoj karijeri. .................................................................................................... to vam je to vase pojacanje koje se stidi sto je uopste dolazio u vas mali klubic..

  • Uzu

    16. decembar 2019 | 11:41

    De Kolo i Navaro mislim da će biti sigurno u idealnoj petorci, ostalo je neizvjesno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA