≫ 

Lazić: Ovo je poslednji put da igramo u ovakvim uslovima pred našim navijačima!

Sporni transparenti izazvali revolt u domaćem timu

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić najavio je da ekipa više neće igrati u uslovima u kojima navijači prozivaju svoje igrače.

Zvezda je u Areni pobedila Olimpijakos sa 88:81, ali je uprkos velikom preokretu i nadoknađenih 15 poena prednosti Olimpijakosa bilo nedovoljno da u ustima ne ostane gorak ukus.

Na početku meča 15. kola Evrolige je u Štark areni osvanuo uvredljiv transparent na račun Filipa Čovića, što je očigledno izazvalo revolt kod domaćih košarkaša.

- Čestitke ekipi na pobedi i odličnoj igri u drugom poluvremenu što je dovelo do pobede. To je što se tiče utakmice, a što se tiče svega ostalog, šta se dešavalo pre početka meča, tokom meča i ostalo, vezano za našeg saigrača Filipa Čovića. Želim da poručim, to ćemo uskoro izaći i svi javno kao cela ekipa: ovo je poslednji put da igramo u ovim uslovima pred našim navijačima. Toliko - rekao je Lazić novinarima posle meča.

Upitan da objasni na šta konkretno misli, Lazić je ipak ostao "zakopčan".

- Znate odlično na šta mislim, znaju i oni odlično na šta mislim. Izaći ćemo uskoro sa detaljnijim izjavama, ali to je to za sada - rekao je Lazić.

Video: Branko Lazić oštrim rečima uputio kritike ekipi Crvene zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šon koneri

    20. decembar 2019 | 22:58

    Sta ti imaš da poručujes i pretis navijačima, svaki navijač treba da kaže šta misli. Ti si tu zbog nas a ne mi zbog tebe!!!!

  • Lepi

    20. decembar 2019 | 22:59

    Druze Lazicu, kvalitet onako, ali ti igras pre svega srcem i to cenim. Tvoj jedini problem je sto nisi otisao preko kad i cela ona tvoja generacija. Od tada ti delujes isfrutrirano i nezadovoljno. Sad kao ti branis tatinog sina, a znamo da nebi minut odigrao da mu nije tata tu gde jeste. Zameranje navijacima nikako nije dobar potez.

  • 🎹🎹🎹🎹🎹

    20. decembar 2019 | 21:47

    Bravo za kosarkase! Navijaci su tu da podrzavaju igrace i kad je tesko i kad nije( pravi navijaci). Razmislite malo!Sram vas bilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA