≫ 

Ovako nešto nepošteno nisam doživeo za 46 godina karijere: Šakota zgrožen ponašanjem navijača Zvezde

Trener crveno-belih nezadovoljan vređanjem Filipa Čovića od strane navijača kluba tokom meča sa Olimpijakosom

  • 34

Trener Crvene zvezde, Dragan Šakota, iznenadio se ponašanjem dela navijača Crvene zvezde, koji su se okomili na plejmejkera Filipa Čovića, koji je tokom celog meča bio, potpuno nezasluženo, na meti navijača. Zvezda je dobila Olimpijakos odličnom igrom u drugom poluvremenu sa 88:81.

- Došao sam ovde, znao sam koja je ekipa, znao sam kakvi su kvaliteti ekipe, ja sam to sve prihvatio.  Ja za 46 godina karijere nešto tako nepošteno nisam video.

- Imao sam ja problem sa svojim sinom koji se na kraju izborio za sve. Ali, ovako nepošteno ponašanje nisam video. Ne postoji nijedan razlog. Nama je Filip najbolji plejmejker kojeg imamo. Ne kažem da je najbolji igrač, ali ono što radi i kako trenira nije za potcenjivanje.

- Hoću da mislim da ovo nisu svi navijači nego samo jedan manji deo. On je bitan igrač za mene i ovu ekipu i podržaću ga uvek i do kraja.  - kaže Šakota i dodaje:

Dragan Šakota, Filip Čović Stao u odbranu svojih igrača: Dragan Šakota, Filip Čović i Lorenco Braun Foto: Marko Jovanović

- Nekad i te nepravde pogode ljude. Ja sam se tako osetio i bilo mi je žao. Teško je u tim momentima nekom pomoći. Ali, ne prihvatam kritike ni za jednog igrača Zvezde u toku utakmice. To su ti igrači mi smo ih izabrali, kad ne budu valjali zamenićemo ih i to je to - rekao je Šakota.

(S.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    20. decembar 2019 | 23:54

    Alo bre Šakota, dobio si priliku da vodiš Zvezdu da popravis prosek za penziju. U srpskim timovima ima bar 10 plejmekera koji su bolji od sincica.

  • Krle

    20. decembar 2019 | 21:49

    Bojkot. Dok tatin sin ne napusti klub.

  • Djile

    20. decembar 2019 | 22:31

    Nismo mi ovce da ne vidimo da najveci pad u igri se desava kad je Čovic u igri. A i Lazic gusi Dobrica i Djenku. Tako da ok nek je u timu al nemojte da nam pricate te fraze. Nama je potreban plej. Ni jednu akciju nemamo sa njim u timu, ipak je to EVroliga. Ajde al odakle toliki porazi u ABA. Izgubis od Zadra, Krke, kojekakvih luzera.? Nek sad predsednik objasni i pojasni situacije, ili ne sme niko da kritikuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA