Pljuvali ih ili ljubili, bez Čovića je Zvezda bila ugašena: Varda podsetio ko je uveo klub u EL

Partizanovci brane poteze uprave Zvezde

  • 18

Bivšem košarkaškom asu Ratku Vardi nije jasno zbog čega navijači Crvene zvezde toliko kritikuju Nebojšu Čovića, prvog čoveka crveno-belih i plejmejkera kluba Filipa Čovića.

Plejmejker se u petak uveče našao na udaru uvredljivog transparenta navijača, zbog kog je posle meča sa Olimpijakosom i pobede Zvezde 88:81, reagovao i kapiten Branko Lazić.

Foto: Printscreen Instagram

On je tada rekao da igrači više neće igrati u takvim uslovima, te da će se narednih dana više znati o tome. Varda se oglasio na Instagramu i otišao još malo iza Filipove forme, do 2011. godine.

- Možemo da ih mrzimo ili volimo, psujemo ili ljubimo, omalovažavamo ili dižemo u nebesa... Možemo mnogo ružnih stvari izgovoriti ili napisati jer na ovom našem Balkanu uspesi se brzo zaborave! Komšije, da vas podsetim, bez ovog gospodina koji sedi ne biste imali prilike da idete na utakmice EL jer je Zvezda već bila ugašena! A ovaj dečko koji stoji vam je bio najkonstantniji i najbolji igrač prošle godine bez koga isto tako ne biste igrali EL - napisao je Varda.

Video: Lazić: Neću više da igram u ovakvim uslovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    21. decembar 2019 | 19:09

    Bravo za Vardu,momce svaka ti cast svaka ti je na mestu ali pravi ljubitelji kosarke i Crvene Zvezde ne zaboravljaju igre Filipa i u FMPu i u Zvezdi prosle sezone.Vise zasluzuje Filip da igra nego kapiten Lazic od kada se vratio posle Evropskog prvenstva sa reprezentacijom decko izgubio kompas,bek bez levog i desnog dvokoraka mozda jedan ulaz po utakmici a sut sa poludistance i da ne spominjemo,odbrana i samo odbrana i tu je popustio kosarka se moj Delijo igra na dva kosa u oba pravca a sve sto zelite da kazete na konferenciji kazite nam i pokazite na terenu.Idemo Zvezdo glave gore vise treninga i vise sloge i u nove pobede.

  • Milos

    21. decembar 2019 | 17:02

    Decko igra slabo ove sezone,to je cinjenica,ali da li je on jedini krivac?Sta je sa skupim pojacanjima?U cemu je on gori ove sezone od Derika,Gista,Odza pa i Djenke?Jedini problem je sto je Nebojsin sin.Da daje i po 20 koseva po utakmici mi bi ga opet pljuvali.Jednostavno,takav smo narod,i ne zasluzujemo EL ako smo u stanju da udaramo na nase igrace.Neka je i najgori,nas je bre i dok je u klubu svako ko voli klub treba da da podrsku

  • Opa

    21. decembar 2019 | 16:18

    100 % istina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA