≫ 

Vanredno u Zvezdi: Košarkaši, stručni štab i mendažment kluba izlaze pred javnost!

Ceo tim Zvezde izlazi pred novinare zajednički, onako kako to rade i na terenu, ali se ovoga puta bore na drugačiji način

  • 72
KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos

Foto: Marko Jovanović

KK Crvena zvezda organizuje vanrednu konferenciju za medije na kojoj će biti prisutni i obratiti se košarkaši Crvene zvezde, stručni štab i menadžment kluba.

Konferencija će se zbog puta ekipe u Kopar, biti održana u nedelju od 13.30 časova u press Sali Štark Arene.

U najavi nije navedeno koji je razlog održavanja konferencije, ali se pretpostavlja da je zbog nedavnih dešavanja na utakmici sa Olimpijakosom, kada se deo navijača crveno-belih neprijateljski ponašao prema igračima Filipu Čoviću i Džejmsu Gistu.

Video: Lazić: Neću više da igram u ovakvim uslovima

Tim povodom je u subotu Zvezda izdala i saooštenje kojim se obratila javnost.

Video: Ovako nešto nisam doživeo za 46 godina karijere: Šakota zgrožen ponašanjem navijača Zvezde

(S.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    21. decembar 2019 | 23:04

    Iskreni navijači Zvezde, molim vas da stanete uz ekipu koja je, svidelo se to nekome ili ne, složna. Koliko puta je Beron izgubio loptu, promašivao, a bio sam na utakmici kada je ceo Pionir skandirao Bili, Bili.., koliko lopti je Braun izgubio, na zadnjoj utakmici je šutirao 11 od 17 a bio je heroj, koliko puta je Odžo zabrljao, Faje grešio i promašivao ali su imali i sjajne trenutke. Filip nije trenutno u formi ali nemojte da zaboravite njegove blistave trenutke, borbenost, požrtvovanje. Budite uz njega, budite uz tim, budite uz Zvezdu. Neka grmi ponovo, da se ne čuje himna EL, da nosi igrače. A da nije bilo Nebojše Čovića ne bi bilo ni ove Zvezde.

  • Geras

    21. decembar 2019 | 21:19

    Navijači su tu da navijaju... Bilo dobro ili loše.... Sramota je da već ko zna koju utakmicu zvizde i ne dolaze... Sramota....

  • kini

    21. decembar 2019 | 21:57

    Ma nemaju korist od kosarke i to je to sramota ko su oni da odlucuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA