≫ 

Hteo sam da stavim bombu Jankoviću u auto, zašto nema navijača? Trinkijerijev šou posle meča!

Partizan je pobedio Igokeu ubedljivo i ostao u vrhu ABA lige

  • 17
Andrea Trinkijeri Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana nastavljaju svoj pohod ka samom vrhu tabele. Crno-beli su pobedili Igokeu 89:73 i vezali četvrtu pobedu zaredom.

Partizan je igrao sa oscilacijama, a to se nije dopalo treneru Andrei Trinkijeriju, kao i mali broj navijača u Areni samo 2500. Partizan sledeći meč dočekuje Primorsku 29. decembra.

- Mi sigurno moramo da imamo puno bolji pristup ovakvim utakmicama, bili smo loši. Ali, za to smo mi krivi, samo mi, trener i igrači. Moram nešto iz srca da kažem, posle ovih četiri meseca, ovih rezultata, da li je okej da igramo sa tako malo navijača?

KK Partizan - KK Igokea Foto: Partizan Nis

- Nama je kompletno drugačije kada imamo navijače uz nas. Bilo je teško danas igrati ovu utakmicu, teško jer smo imali jako loš pristup, jer smo bili loši u napadu i odbrani.

- Nikoga ne želim da kritikujem, ali je nešto nedostajalo. Nisam baš dobar da sve zadržim za sebe. Mislim da bi sa ovakvom sezonom do sada možda moglo i malo bolje - rekao je Trinkijeri.

Za kraj, Trinkijeri je obratio pažnju na igre Nikole Jankovića i Dušana Miletića.

- Svaki put kada pričamo dobro o Jankoviću, ubijem ga. Ja bih želeo da on preživi. Recimo da radi svoj posao i da on može mnogo bolje da igra, ja sam u to uveren. Pogledaj ga u prvom poluvremenu, hteo sam da mu stavim bombu u automobil.

KK Partizan - KK Igokea Foto: Partizan Nis

- Drugo poluvreme je bilo drugačije. To je njegov svakodnevni rat sam sa sobom. Za Duleta, retko sam video takvog momka, žao mi je da je kasno krenuo da igra. Od četvrte lige do Evrokupa je jako veliki korak, ali mora da bude malo manje osetljiv kad uđe.

- On pregori kad uđe prvih 20 sekundi, sve bude nervoza i kad nešto dobro napravi, počne dobro da igra. Vrlo je pametan, zna da mu je ovo velika šansa i poslednja šansa, jer nema 15-16 godina. Svi ga vole i za mene je dovoljno, imaaćemo strpljenja i mislim da može da pomogne Partizanu - zaključio je trener Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    22. decembar 2019 | 09:40

    U pravu je covek stoposto! Vi iz Beograda samo znate da kazete kako su drugi seljaci i vi ste iznad svih. A kad vam je utakmica voljenog kluba pred ocima ne mozete da odete i podrzite momke. Mnogo smo mi iz provincije veci i pravi navijaci ali nemamo mogucnosti da gledamo. Sram vas bilo Beogradjani!

  • saša

    22. decembar 2019 | 10:29

    Partizan je izmislio košarku za sve klubove pa uključujući i cigane pa molim ove cigančiće da ne lupetaju

  • miki

    21. decembar 2019 | 23:23

    A sta ce gledati prvi protiv drugog tima revijalnu utakmicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA